Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekStředa, 18. prosince 2024, 10:23
Více než tisíc metrů čtverečních, kapacita až 280 míst a denní nabídka minimálně patnácti pokrmů – to je nová restaurace Jíídelna Liberec, která otevřela 25. listopadu 2024 v obchodním centru Plaza v Liberci. Cílem je spojit rychlost, dostupnost a kvalitu do jednoho konceptu, který zaujme široké spektrum zákazníků, včetně rodin s dětmi.
Obchodní centrum Plaza v Liberci se stalo novým domovem moderní velkokapacitní restaurace Jíídelna Liberec. Tento jedinečný koncept kombinuje tradiční hodnoty české kuchyně s moderními trendy v gastronomii. Restaurace o rozloze 1 000 metrů čtverečních s kapacitou až 280 míst je navržena tak, aby vyšla vstříc jak občanům z centra Liberce, tak rodinám a turistům hledajícím rychlé, chutné a cenově zajímavé stravování.
„Výběr lokality byl jasný," říká Honza Štěch, jeden ze zakladatelů společnosti 2eat. „Obchodní centrum Plaza mělo omezenou nabídku kvalitního stravování, přičemž lokalita sama o sobě nabízí velký potenciál. Chceme přinést kvalitní gastronomii za dostupné ceny."
Nabídka Jíídelny zahrnuje minimálně 15 různých pokrmů denně, od českých klasik po pokrmy mezinárodní kuchyně. Chybět nebudou ani vegetariánské a bezlepkové varianty, aby si každý našel to pravé. Součástí konceptu je otevřená kuchyně, kde jsou jídla připravována přímo před zraky hostů, a samoobslužné pulty s vyhřívanými pulty pro rychlou a pohodlnou obsluhu.
Nejoblíbenějšími jídly se již staly tradiční svíčková na smetaně a výpečky se zelím, které si hosté rychle oblíbili. Restaurace navíc nabízí i vlastní speciality, jako jsou na místě ručně vyráběné vinné klobásy a domácí sekaná. Tyto pokrmy kombinují tradici s naším důrazem na kvalitu a čerstvé suroviny.
Pro ty, kteří spěchají, nabízí Jíídelna možnost balených pokrmů s sebou nebo tzv. "jídlo do ruky". Kromě toho se zde podává kvalitní káva za atraktivní ceny.
„Náš název Jíídelna s ‘í‘ navíc vyjadřuje radost z jídla, rychlost a dostupnost," dodává Ondřej Beran, další ze zakladatelů společnosti. „Spojujeme tradiční pojetí stravování s moderními standardy kvality, udržitelnosti a gastronomickými trendy."
Dlouholeté zkušenosti zakladatelů s vedením obdobných velkokapacitních provozů jim umožní poskytnout vysokou kvalitu služeb při současném udržení dostupné cenové hladiny a maximalizovat tak spokojenost zákazníků. Restaurace Jíídelna Liberec již otevřela své dveře a zve všechny, aby si ji sami přišli vyzkoušet.
Chceš nám něco sdělit?Napiš nám
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
Zdravím. 1.3. jsem navšívila Vaši jídelnu. Dala jsem si Hamburger s čedarem a slaninou za 119Kč. Paní, co mě obsluhovala, se snažila ale výsledek byl tristní. Nelíbilo se mi, že mě kasírovala a zároveň připravovala Hamburger, tzn. že ve stejných rukavicích, ve kterých sahala na syrové maso, zeleninu, atd. mě i kasírovala... Nestíhala by si sundavat a zase nandavat rukavice, protože dělala práci za 2 lidi!!! Zároveň odbíhala krájet pizzu, smažila maso, kasírovala dalšího člověka... Mě nevadí si počkat, ale musí to mít úroveň. Toto není v pořádku!!! Nakonec hamburger byl ucházející, ale odkapával z něj přepálený olej tolik, že mi to zkazilo chuť... Za 120 Kč bych čekala víc!!! P.S.: Dám podnět na potravinářskou inspekci.
Dnes prvni a zároveň poslední návštěva jídelny. Jídlo bylo studené,brambory nedovařené a hovězí na žampionech??ne oloupaných žampionech.není pořádně kam si sednout,když místa okupují lidí,kteří čekají ,že Vám na talíři něco zbyde .
Nová jídelna,dnes jsme si dali smažené rybí filé-bylo uvnitř syrové,po reklamaci nám ho vyměnili.Opět bylo syrové ,třetí pokus výměny už jsme vzdali a filé vyhodili.Před týdnem jsme si dali smažené žampiony,to byla jen obalená slupka už tam nepůjdeme.19.12.2024 JanLíba.
Dobrý den, pane Líbo, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme, i když je pro nás negativní. Omlouváme se za Vaši nepříjemnou zkušenost se smaženým rybím filé. Plně chápeme Vaše rozčarování. Rád bych Vás ujistil, že jsme okamžitě přijali opatření, abychom se podobné situace v budoucnu vyvarovali. Personál kuchyně prošel dodatečným školením v přípravě smažených pokrmů, aby byly vždy kvalitně připravené a odpovídaly našim standardům. Zároveň jsme zpřísnili interní kontroly kvality při výdeji jídel. Na smažené žampiony jsme dosud slyšeli jen chválu, ale i to ověříme. Doufám, že při Vaší případné další návštěvě u nás zažijete zcela jinou, pozitivní zkušenost. Budeme rádi, pokud nám dáte druhou šanci a přesvědčíte se o kvalitě naší nabídky. Ještě jednou děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která nás posouvá k lepším službám našim zákazníkům. Za restauraci Jíídelna, Ondřej Beran
Dobrý den, školení asi nebylo moc úspěšné včera jsme si vzali domů kuřecí řízky a byly syrové. Zkusíme to někdy znovu, nejdříve ale tak za rok ;-)
Jaká nová jídelna ta už funguje hodně dlouho minuli rok jsem tam s bráchou byl na obědě jakápak novinka to zase někdo objevil ameriku
Ne, ta v Plaze je otevřená teprve druhý týden, nejspíše si to pletete s o něco níže umístěnou jídelnou p. Bláhy.
Rychlé to je, ale ceny a kvalita, no nevím. Prostředí nebo personál podobně.. kde jsou ty časy, kdy jsme v Plaze mohli chodit k Bláhovi nebo do výborné gruzínské restaurace..
Tak pokud se vám stýská po p. Bláhovi zajděte do bývalé Delty. Tam svou jídelnu přemístil.
Tak ještě jsem tam nebyla,tak nehodnotim,ale český člověk bude mlet u všeho a vždy.Každý má možnost podnikat v čem chce podle svých představ.Přeji Vám mnoho úspěchů a dobrý rozjezd do budoucna.