Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dražba fotografií na podporu Centra Anabell

Poruchy příjmu potravy, anorexie a bulimie, jsou zákeřná onemocnění. Nevybírají si. A do lidského života se umí vplížit záludně a nepozorovaně. Rozhodně se netýkají jen žen. Do propasti dokáží stáhnout i muže. Ať už přímo, či nepřímo. Poruchami příjmu potravy je totiž zasaženo i okolí nemocného.

Léčba je běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem. Až do 10 % případů nemoci končí smrtí.

V Centru Anabell se snažíme problémy spojené s nevhodným stravováním rozplétat. Snažíme se ukázat cestu k normálnímu životu. Navrátit nemocné do normálního života. Již třináct let. Nabízíme různé druhy pomoci nemocným i jejich blízkým. Věnujeme se prevenci. Pomoci pomáhat nám můžete také vy!

Zapojte se do aukce fotopláten neziskové organizace Centrum Anabell, která probíhá na Aukro.cz.

Na pomoc Anabell dražíme celkem 6 kusů fotopláten (40x60cm) s tématikou přírody, v nichž jsme našli určitou paralelu právě s poruchami příjmu potravy. Vyvolávací cena každého z obrázků je 1 500 korun.

Fotoplátno krajiny si snadno vystavíte doma nebo v kanceláři a bude vám připomínat váš „dobrý skutek“. Nebo s ním můžete obdarovat někoho blízkého a poslat tak dobrý skutek dál.

Dražba probíhá ve spolupráci Anabell a portálů České Drbny, které jsou mediálním partnerem centra.


JAK SE ZAPOJIT:

Aukce probíhá na Aukro.cz, proto podmínky účasti podléhají pravidlům tohoto serveru. V první řadě se musíte na stránkách www.aukro.cz registrovat. Není to nic složitého, z osobních údajů vyplníte jen kontaktní e-mail, své heslo a datum narození. Jakmile budete mít účet vytvořen, můžete začít přihazovat.

Proč se zapojit? Pomůžete, podpoříte. Budete součástí smysluplného projektu. Fotoplátno, které si odnesete, je jen krásnou třešničkou na dortu. Na vaší zdi vám bude neustále připomínat váš dobrosrdečný krok.

Proč jsme vybrali fotoplátna krajin? Příroda symbolizuje čistotu, nezatíženost, nulové nároky, přirozenou krásu. To, co lidé s poruchou příjmu potravy postrádají. Na ně bývá většinou kladen tlak okolí nebo mají sami vůči sobě vysoká očekávání. Sami sobě se nelíbí, podceňují se. Nejsou schopni se odprostit od vnějších vlivů.

Další motivací je to, že fotoplátno krajiny si snadno vystavíte doma nebo v kanceláři a bude vám připomínat váš „dobrý skutek“.

Napsala Eva Fryšarová

Štítky porucha příjmu potravy, anorexie, bulimie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dražba fotografií na podporu Centra Anabell  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.