Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Veřejný casting Miss Liberecký kraj je za dveřmi. Dorazte ve čtvrtek do libereckého Cinema City

Děvčata, zbystřete! Už zítra v 16:00 proběhne v libereckém Cinema City v OC Forum veřejný casting soutěže Miss Liberecký kraj. Slavnostní večer proběhne v Domě kultury v Liberci. Šanci stát se nejkrásnější dívkou regionu mají slečny od 17 do 24 let, svobodné, bezdětné, které trvale bydlí nebo studují, případně pracují v Libereckém kraji.

Po sérii castingů bude vybrána finálová dvanáctka, která absolvuje třídenní soustředění v Parkhotelu Morris v Novém Boru a v průběhu zimy se zúčastní několika společenských akcí u partnerů soutěže.

„V lednu finalistky čeká Maškarní ples A-styl v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev, v únoru se ve stejném hotelu koná Hejtmanský ples a naše finalistky budou součástí této významné akce, v březnu pak ples Hotelů Morris a v dubnu již samotné finále. Mezitím je čekají dvě luxusní večeře v restauraci Bílý Mlýn a v restauraci hotelu Ještěd. Nesmím zapomenout na mnoho naplánovaných návštěv salónů, firem, zástupců měst, a jiné,“ popsala ředitelka soutěže Veronika Šťastná.

Vítězka soutěže Miss Liberecký kraj získá na jeden rok novou Škodu Fabii, kterou do soutěže věnovala společnost Autotrend Liberec. „Ceny, které naše vítězky dostanou, překračují standardy běžných regionálních soutěží. Snažíme se laťku posouvat neustále výš“, dodala Veronika Šťastná. Kromě auta vítězka získá také zájezd od Melissa Travel, šperky od společnosti Preciosa, internetové připojení od firmy A-net, wellness pobyty v hotelech Morris, dárkové poukazy na kadeřnické, kosmetické a estetické služby a mnoho dalších cen.

Foto Miss Liberecký kraj

Štítky Liberecký kraj, casting, Cinema City, soutěž, Liberec, hotel, ples, kulturní dům, Zlatý lev, Nový Bor, Preciosa, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veřejný casting Miss Liberecký kraj je za dveřmi. Dorazte ve čtvrtek do libereckého Cinema City  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.