Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Turnovská pekárna Mikula je mezi pěti nejlepšími firmami roku

Pekárna a cukrárna Mikula dosáhla velkého úspěchu, když se probojovala mezi pět nejlepších společností v celostátní soutěži Vodafone Firma roku 2015. Mikulova pekárna obstála v konkurenci dalších třinácti firem, které ve svých krajích ovládly regionální kola. Jubilejní desátý ročník soutěže proběhl ve večerních hodinách na pražském Žofíně.

„Když paní Augustová vyslovila jméno mé společnosti, byl jsem v euforii, dojatý. Jsem nesmírně poctěn, že jsem se v tak silné konkurenci dokázal prosadit a dostat se do užšího superfinále,“ řekl bezprostředně po vyhlášení výsledků Jiří Mikula, majitel Pekárny a cukrárny Mikula. Celostátní soutěže Vodafone Firma roku 2015 se zúčastnilo přes 3300 firem, do finále jich postoupilo celkem čtrnáct a Mikulova pekárna se umístila v nejlepší pětici.

S kým to pečete?

„Přiznám se, že tréma ze mě spadla ve chvíli, jakmile mi moderátor položil otázku, s kým to peču,“ usmál se pekař a v mžiku dodal: „Víte, už jednadvacet let to všechno peču s vynikajícími lidmi, kterých je dnes více než sto. A tak nejenom jim, ale i mé rodině a zákazníkům patří můj velký dík za jejich podporu.“

A čím uspěla právě turnovská pekárna? „Podle mě je to hlavně proto, že se držíme poctivé a kvalitní ruční práce a dodržujeme tradiční receptury. Výrobky prochází jen našima rukama, od mouky až po prodej koncovým zákazníkům,“ konstatoval Mikula. 

Pekárna Mikula chystá začátkem příštího roku otevřít unikátní pražírnu

Pekárna a cukrárna Mikula, která nabízí celkem 210 produktů, se neustále rozrůstá. K jejím 27 stávajícím prodejnám přibyla na začátku prosince další v Železném Brodě, v lednu 2016 je potom naplánováno otevření Pražírny Mikula. V ní si lidé budou moci posedět nad dobrou kávou a zákusky z cukrárny, ale také tu budou mít možnost si kávu upražit podle vlastní chuti a odnést si ji domů. Pražírna bude mít svůj e-shop. 
 

Autoři | Foto Firma roku 2015

Štítky pekárna, cukrárna, Vodafone, Slovanský ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Turnovská pekárna Mikula je mezi pěti nejlepšími firmami roku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.