Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Obchod pro pořádný chlapy Pepa Fashion v libereckém OC Nisa vám nabídne nové exkluzivní značky za přijatelné ceny

PR článek

V obchodním centru Nisa v Liberci byl teprve před třemi měsíci otevřen nový obchod s pánskou módou PEPA FASHION. Jeho majitelky Petry Brabcové jsme se zeptali co má tento výjimečný obchod v novém roce připraveno pro své zákazníky.

Máme přesně to, co v Liberci chybělo. Pánskou módu od velikosti 58 a to od volnočasového oblečení až po společenské obleky pro nadcházející plesovou sezónu. Našim zákazníkům můžeme nabídnout vše, a to včetně doplňků jako jsou pásky či kravaty.  

Podařilo se vám zajistit pro pány nějaké překvapení?

Po poměrně dlouhých jednáních se nám podařilo zajistit širokou nabídku od exluzivních značek CASA MODA a PIERRE CARDIN. Tyto renomované světové značky u nás prezentují svou kolekci módy určenou právě pro pořádné chlapy od triček, svetrů, košil, kalhot a mnoho dalšího. Pánové se zároveň nemusejí obávat nějakých přemrštěných cen. Díky partnerství se zastoupením těchto značek se nám podařilo nastavit pro zákazníky překvapivě příznivé ceny.

Chystáte rozšíření vaší nabídky o další podobně renomované značky?

Ano speciálně pro jarní volnočasovou módu máme zajištěnou širokou nabídku od oblíbené značku HAJO, která má širokou nabídku šortek, mikin a triček. Myslím, že v našem obchodě, který najdete v prvním patře Obchodního centra NISA naproti jídelně, si nové kousky do svého šatníku najde opravdu každý pořádný chlap.  

Štítky obchod, Lužická Nisa, móda, Liberec, Pierre Cardin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchod pro pořádný chlapy Pepa Fashion v libereckém OC Nisa vám nabídne nové exkluzivní značky za přijatelné ceny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.