Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Popadané stromy zaměstnaly hasiče v celém Libereckém kraji

Hasiči mají v Libereckém kraji od včerejška plné ruce práce. Zaměstnávají je především popadané stromy. Na řadu tak přišly silné paže hasičů s motorovými pilami. Hasiči stromy postupně rozřezávali a odklízeli.

V neděli po deváté hodině byla kvůli spadlému stromu na vozovku a dráty elektrického vedení neprůjezdná silnice v Dubé na Českolipsku. Obdobný scénář nastal včera odpoledne před šestnáctou hodinou v části obce Sýkořice na Semilsku. Z podmáčeného povrchu se zřítil strom, který strhl elektrické vedení.

 Ve 22:26 hodin byli hasiči voláni do části obce Obora na Českolipsku, kde do půlky silnice I/38 zasahoval strom. Dnes v 1:25 hodin vyráželi liberečtí profesionální hasiči do ulice Otavská v Liberci. Zde strom zcela zatarasil komunikaci a navíc strhl telefonní kabel.

Strom spadl i v další části Liberce - Horním Růžodolu. Dnes v 7:00 hodin byly povolány 2 jednotky hasičů do Kryštofova údolí, kde spadlý strom ve stráni hrozil sesunutím do vozovky.

Foto HZSLK

Štítky strom, Liberecký kraj, okres Česká Lípa, Liberec, okres Semily, Dubá, Sýkořice, Liberec VII-Horní Růžodol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Popadané stromy zaměstnaly hasiče v celém Libereckém kraji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.