Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zvolte si Miss Internet 2016, hlasování odstartovalo

Na oficiálních stránkách Miss Liberecký kraj před nedávnem odstartovalo hlasování o Miss Internet 2016. Podívejte se na jednotlivé medailonky finalistek a vyberte si tu, která je Vám nejsympatičtější. Hlasovat můžete až do 20. dubna 2016.

A jak probíhá soustředění finalistek před samotným finále? V pátek se představili účastníkům 11. benefičního plesu hejtmana Libereckého kraje, kde prezentovali modely SPŠ textilní Liberec a společenské a svatební šaty ze salonu Vera Marsalli, které doplnily šperky Preciosa.

Zvolte Miss Internet 2016

Již 12.3. můžete finalistky vidět na galavečeru Night of Warriors v Home Credit Aréně, týden na to odjíždí na třídenní soustředění do Parkhotelu Morris v Novém Boru, kde je čeká bohatý program, kromě nácviků a přednášek též setkání se starostou Nového Boru, návštěva Sklářského muzea a Sklářské školy a především reprezentační ples Parkhotelu Morris. Koncem března jsou finalistky pozvané do restaurace Bílý Mlýn v Liberci na slavnostní večeři.

Finálový večer se uskuteční 23. dubna 2016 od 18:30 hodin v Domě kultury Liberec. Lístky na finále budou v prodeji v průběhu března. Večerem bude provázet Libor Bouček, finalistkám a divákům v sále zazpívá Jaro Smejkal, vystoupí kouzelník Radek Bakalář.

Dívky budou soutěžit ve čtyřech disciplínách – 1. rozhovor s moderátorem, 2. módní přehlídka, 3. volná disciplína, 4. promenáda v plavkách. V průběhu finále diváci v sále vyberou dívku, která získá titul Miss Sympatie. Na všechny vítězky čekají hodnotné ceny. Nový vůz Škoda Fabia, šperky, zájezdy, wellness pobyty, dárkové vouchery, vína a korunky od společnosti Šenýr Bijoux, které zdobí i vítězky soutěže Česká Miss.

Tisková zpráva

Štítky Internet, Liberecký kraj, finále, Liberec, Preciosa, Home Credit, Nový Bor, Česká Miss, Libor Bouček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zvolte si Miss Internet 2016, hlasování odstartovalo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.