Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Závody hlemýžďů v liberecké knihovně nebo zápasy cikád. Facebook zaplavily desítky absurdních událostí

Jestli i vám přišlo, že se Facebook během pondělí zbláznil, mýlíte se. „Zdi“ většiny uživatelů zaplavily desítky smyšlených událostí označovaných přáteli. Nikoho asi nepřekvapí, že události, které jsou svým názvem často velmi absurdní, nikdy neproběhnou. Možná ještě absurdnější je fakt, že účast na smyšlených akcích potvrzuje více uživatelů než u skutečných událostí. Pojďme se shrnout ty nejzajímavější "akce".

Mezi smyšlenými událostmi se objevily například „Závody hlemýžďů v krajské vědecké knihovně v Liberci“. Podle pořadatelů se bude soutěžit v pětatřiceti disciplínách. Hlemýždě čeká například závod na 500 metrů, biatlon nebo třeba soutěž v pojídání salátu.

Divácky atraktivní by mohly být bezesporu „Gladiátorské zápasy cikád v O2 Aréně“. Jednat by se mělo o jedinečnou akci s myšlenkou podpořit mladé talentované trenéry a trenérky cikád. Cikádu můžete podle pořadatelů vybavit brněním a zbraní jako řemdih nebo meč.

O2 aréna by měla přivítat také „Sraz pokéballistů s lehkým alzheimrem a středním stádiem Parkinsnovi chorob“. Naopak do Velkého Průvanu zvou pořadatelé na „Mistrovství Světa v Čůráni proti Větru,“ kde se bude soutěžit o pět párů slipů. „Budeme soutěžit v močení přes Švihadlo, chcaní proti zaplému motoru letadla , či čůrání proti silnému větru nebo močení z okna rychlíku,“ píše se v události.

Zkrátka nepřijdou ani milovníci zvířat. Na Facebooku se totiž svolávají diváci na „Závod autistických fretek proti schyzofrením albínským ježkům na raketových kolečkových bruslích s fůzním pohonem.“ Akce má podle události na sociální síti proběhnout až v roce 2019. Vysvětlení je jednoduché. „Přípravy našich závodníků a shánění financí pro tak náročný vývoj fúzních raketových bruslí je velmi náročné. Dovolili jsme si tedy naši akci naplánovat na datum, kdy už budeme schopni tuto až sféricky úžasnou událost realizovat. Jsme rovněž připraveni a ochotni umístit Vaše firemní loga za drobnou finanční investici na dresy našich hyperzávodníků,“ píše tvůrce události.

Kdo si rád zabrnká na kytaru u táboráku, může vyrazit 25. prosince letošního roku na „Opékaní buřtů na otevřeném ohni na Václavském náměstí“. Akce se může zúčastnit každý. Na věku, na velikosti a barvě buřtů nezáleží. První buřt údajně slavnostně opeče Zdeněk Pohlreich. Dále bude na místě probíhat soutěž o nejhezčeji upečeného buřta, hodnotit bude Láďa Hruška, Zdeněk Pohlreich, Jiří Babica a Emanuel Ridi.

A poslední akce z našeho výběru. Na Přední Kopanině se utkají nejlepší kopáči v „Mistrovství světa v rytí rýčem vlhčích půd nebo jílovitých zemin“. Pořadatelé upozorňují: „Závod bude memoriálem krále kutilů Přemka Podlahy.“ Na akci prý vystoupí mnoho domácích i zahraničních celebrit, nebude chybět ani výstava zemědělských strojů a bohatý doprovodný program je samozřejmostí. Tahle akce bude hlína.

Kreativita tvůrcům těchto smyšlených akcí tedy nechybí. Napište nám do komentářů, jakou zajímavou akci jste na Facebooku objevili vy.

Foto pixabay.com

Štítky Facebook, Zdeněk Pohlreich, knihovna, hlemýžď, Liberec, Jiří Babica, Přemek Podlaha, Emanuele Ridi, Láďa Hruška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Závody hlemýžďů v liberecké knihovně nebo zápasy cikád. Facebook zaplavily desítky absurdních událostí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.