Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nejmodernější McDonald´s bude i v Liberci, kvůli rekonstrukci se provozovna na týden uzavře

PR článek

Mezi prvními v celé České republice se dočká i liberecká restaurace McDonald´s v ulici České Mládeže zcela nové podoby. Kromě klasické rekonstrukce, která se provádí přibližně každých patnáct let a kdy dochází k modernizaci vnitřního vybavení, nábytku, dekorací a zázemí kuchyně, čekají oblíbenou restauraci dvě převratné novinky.

Nově bude zbudováno oblíbené McCafé, které bude hostům nabízet oázu klidu s prvotřídní kávou Arabica a lahodnými zákusky, kde si ten svůj oblíbený, najde jistě každý milovník sladkostí. Navíc přibudou nejmodernější digitální dotykové objednací kiosky, které zatím můžete vyzkoušet jen ve třech restauracích v Praze.

Vybudováním speciálních objednacích kiosků se stane liberecký McDonald´s nejmodernějším v celém libereckém kraji a tyto kiosky zcela nahradí stávající klasické pulty. Zákazník si do kiosku, který působí jako obří tablet, zadá požadovanou objednávku a provede platbu kartou. Kiosek mu vydá číslo s jeho objednávkou. Po té už jen sleduje stav své objednávky na monitoru nad výdejním místem, kde si vše převezme. Jak uvádí Radek Janalík franšízant libereckých McDonald´s restaurací: „Je to zcela nový koncept při zachování klasické myšlenky McDonald´s restaurace s tím rozdílem, že se vše připravuje až na základě konkrétní objednávky od zákazníka. Tím pádem bude vše stoprocentně čerstvé. Zároveň ale bude celý proces objednávání urychlen i pro ty, kdo přišli třeba jen na zmrzlinu. Ti budou obslouženi bez nutnosti čekání, než bude vyřízena větší objednávka zákazníka před ním. Pro lepší komfort našich zákazníků budou do restaurace navíc pořízeny i vysoké stoly se dvěma zabudovanými tablety s přístupem na internet, které budou volně přístupné“, uzavírá Janalík.

Kvůli těmto úpravám bude provoz restaurace McDonald´s u obchodního centra Nisa omezen od začátku dubna 2016 až do 17. května 2016. Vyzkoušet si futuristické objednávání svého oblíbeného jídla v McDonald´s můžete ve čtvrtek 18. května 2016.

Otevírací doba po dobu rekonstrukce restaurace McDonald´s v ulici České Mládeže

  • Od 4. do 24. dubna 2016 bude v provozu provizorní vchod do restaurace a otevírací doba je zkrácena na 7:00 – 22:00 (McDrive pro řidiče bude v provozu NON-STOP).
  • Od 25. dubna do 9. května 2016 bude v provozu pouze McDrive pro řidiče.
  • Od 10. května do 17. května 2016 bude celá restaurace včetně McDrive uzavřena!
  • 18. května 2016 proběhne slavnostní otevření.
  • Po dobu uzavření restaurace McDonald´s u obchodního centra Nisa bude i nadále k dispozici druhá restaurace u nákupního centra Géčko od 7:00 do 24:00.

Štítky restaurace, McDonald's, rekonstrukce, Liberec, Česko, obchodní centrum, McCafé, Praha, Lužická Nisa, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejmodernější McDonald´s bude i v Liberci, kvůli rekonstrukci se provozovna na týden uzavře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.