Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidička prorazila přístřešek a zřítila se z několikametrové výšky. Do nemocnice ji transportoval vrtulník

Hrůzostrašně vypadající nehoda zaměstnala včera odpoledne tři jednotky hasičů. Ve Velkých Hamrech tam spadlo ze zhruba čtyřmetrové výšky auto, ve kterém seděla řidička. Po pádu z podezdívky zůstalo auto ležet na louce koly vzhůru.

„Hasiči převzali zraněnou ženu do péče od ohlašovatelů události, kteří i nadále záchranářům asistovali. K události byl přivolán vrtulník letecké záchranné služby,“ řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Okolnosti události stále šetří policisté. Řidička prorazila dřevěnou stěnu přístřešku a autem se zřítila z podezdívky. "Řidička jela po silnici třetí třídy ve směru od centra obce na Zásadu, kde při vyjíždění na kryté stání u jednoho z domů se jí údajně zasekla obuv od pedálem a narazila do dřevěného sloupu," doplnila mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Aby z auta nevytékal benzín, olej a další kapaliny, bylo nutné převrátit vůz co nejrychleji zpět na kola. „Z tohoto důvodu byl povolán z jablonecké stanice nákladní automobil Tatra s navijákem, pomocí kterého byl vůz otočen a vytažen,“ dodala mluvčí. U nehody pomáhali profesionální hasiči z Tanvaldu, Jablonce nad Nisou a dobrovolní hasiči z Desné.

Foto HZSLK

Štítky Velké Hamry, Tatra Trucks

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička prorazila přístřešek a zřítila se z několikametrové výšky. Do nemocnice ji transportoval vrtulník  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.