Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Více slaniny nebo více hranolek jedním dotykem

PR článek

Minulý týden se mezi prvními v celé České republice se dočkala i liberecká restaurace McDonald´s v ulici České Mládeže zcela nové podoby. Původní budova byla rozšířena a zvětšena kvůli možnosti vybudování McCafé, které v této provozovně chybělo. Kromě lahodné kávy Arabica si zde nově můžete pochutnat na rozmanité škále dortíků, zákusků nebo typických amerických cookies.

Díky této přestavbě se dostalo i na modernizaci celého vnitřního vybavení a kuchyně, takže celá restaurace splňuje ty největší standardy kvality a stylu srovnatelné s ostatními pobočkami McDonald´s v největších evropských městech. Velkou novinkou pro liberecké zákazníky je možnost objednávání přes nejmodernější digitální dotykové objednací kiosky, které zatím můžete vyzkoušet jen ve třech restauracích v Praze. Zákazníci si do kiosku, který působí jako obří tablet, zadají požadovanou objednávku a provedou platbu kartou. Kiosek mu vydá číslo s jeho objednávkou. Po té už jen sleduje stav své objednávky na monitoru nad výdejním místem, kde si vše převezme.

Mezi prvními zákazníky, kteří si měli možnost futuristické objednávání vyzkoušet, byl i pan Jirka s rodinou z Liberce, který byl doslova uchvácen možnostmi objednávky přes kiosek: „S rodinou jsme pravidelnými zákazníky McDonald´s a jak to tak bývá, každý si dáváme něco jiného a máme speciální požadavky, na které často u pultu zapomenu. V kiosku se mi zamlouvala možnost zakoupení slaniny navíc do mého oblíbeného hamburgeru, o čemž jsem neměl tušení. Zároveň mám víc času si vše rozmyslet a nikoho při tom nezdržuji“, dodává první zákazník, který měl díky svému odhodlání vyzkoušet si nový kiosek svůj nákup v McDonald´s zcela zdarma.

„Jsme rádi, že se nový způsob objednávání zákazníkům líbí. Ti, co si s technikou moc nerozumí, nemusí mít žádné obavy“, podotýká Radek Janalík franžízant libereckých McDonald´s restaurací a dodává: „Náš personál jim se vším ochotně pomůže, poradí a případně obslouží tak, jak byli zvyklí dosud. Myšlenka modernizace obsluhy má pouze zvyšovat kvalitu a čerstvost našeho jídla, ale idea péče o zákazníka zůstává stejná.“

Pokud máte chuť vyzkoušet objednávání hranolek jedním dotykem nebo si chcete jen posedět nad dobrou kávou, určitě zajděte do nové restaurace McDonald´s v ulici České mládeže u OC NISA.

Štítky restaurace, McDonald's, hranolky, slanina, káva, McCafé, Česko, hamburger, National Ice Skating Association

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Více slaniny nebo více hranolek jedním dotykem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.