Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chovatelský den láká také na ochutnávku regionálních potravin

PR článek

V pátek 17. června proběhne v obci Syřenov regionální chovatelský den. Tato akce patří mezi největší chovatelská setkání v Libereckém kraji. Mezi hlavní body programu bude patřit komentovaná přehlídla krav českého strakatého a holštýnského plemene a prezentace firem nabízejících moderní zemědělskou techniku. Pro návštěvníky bude připraven bohatý odborný i doprovodný program.

Nedílnou součástí akce se stala i ochutnávka a prodej výrobků oceněných v soutěži „Regionální potravina Libereckého kraje". V letošním roce získaly tuto prestižní značku tyto výrobky: Debrecínka od společnosti Karel Klouček řeznictví a uzenářství, Jelení klobása od společnosti Folda, Bio ovčí tvaroh tučný od Jany Rosenbaumové, Filounské bio podmáslí kysané od Martina Šourka, Celozrnný koláč se sezónním ovocem od společnosti Koláčkova pekárna, Mikulův mrak od společnosti Mikula Turnov, Světoběžník JC, Cimrmanův 12% světlý ležák od společnosti Pivovar Příchovice, Český česnek z Podkrkonoší od Jana Hradeckého a Ovocný sorbet Leda – Ostružina od Davida Stárka.

Při návštěvě stánku označeném logem Regionální potravina, budete mít příležitost potraviny oceněné v roce 2016 nejen ochutnat a zakoupit, ale i se o nich a celé  soutěži  dozvědět  mnoho zajímavého. 

Štítky jídlo, Liberecký kraj, Syřenov, Karel Klouček, Martin Šourek, Jan Hradecký, Turnov, Podkrkonoší

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chovatelský den láká také na ochutnávku regionálních potravin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.