Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekČtvrtek, 23. června 2016, 15:19
Už 24. a 25. června se v obci Hamr na Jezeře uskuteční soutěž 24 kapřích hodin. Soutěž bude zahájena v pátek 24. června v 17:00 hodin a skončí po 24 hodinách druhý den v sobotu odpoledne. Soutěž vyhrává tým, který nachytá nejvíce kaprů s největší celkovou délkou a také rybář, který uloví kapra nejdelšího. Všichni kapři budou po ulovení a přeměření puštěni zpět do vody.
Nedílnou součástí akce se stala i ochutnávka a prodej výrobků oceněných v soutěži „Regionální potravina Libereckého kraje", která bude na břehu hamerského rybníku probíhat v sobotu 25.6. do 15:00 hodin. Při návštěvě stánku označeném logem Regionální potravina, budete mít příležitost potraviny oceněné v roce 2016 nejen ochutnat a zakoupit, ale i se o nich a celé soutěži dozvědět mnoho zajímavého.
V letošním roce získaly tuto prestižní značku tyto výrobky: Debrecínka od společnosti Karel Klouček řeznictví a uzenářství, Jelení klobása od společnosti Folda, Bio ovčí tvaroh tučný od Jany Rosenbaumové, Filounské bio podmáslí kysané od Martina Šourka, Celozrnný koláč se sezónním ovocem od společnosti Koláčkova pekárna, Mikulův mrak od společnosti Mikula Turnov, Světoběžník JC, Cimrmanův 12% světlý ležák od společnosti Pivovar Příchovice, Český česnek z Podkrkonoší od Jana Hradeckého a Ovocný sorbet Leda – Ostružina od Davida Stárka.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.