Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dětský den v libereckých kasárnách nabídne vyžití pro celou rodinu

PR článek

Zajímavou akci pro děti připraví 28. června v libereckých kasárnách 31. brigáda radiační, chemické a biologické ochrany, kromě potěžkání samopalu se děti také mohou seznámit s chovem ovcí a koz. Na této akci se totiž podílí i svaz chovatelů koz a ovcí, který předvede svou chovatelskou činnost. Společné ukázky svých dovedností uspořádají vojáci s chovateli již po několikáté, ačkoliv by se mohlo zdát že děti bude více zajímat vojenská technika než ovce a kozy skutečnost bývá skoro opačná, podle předsedy svazu chovatelů, totiž děti znají v dnešní době lépe žirafy a slony než kozy a ovce.

Nedílnou součástí akce se stala i ochutnávka a prodej výrobků oceněných v soutěži „Regionální potravina Libereckého kraje", která bude probíhat do 13,00 hodin. Při návštěvě stánku označeném logem Regionální potravina, budete mít příležitost potraviny oceněné v roce 2016 nejen ochutnat a zakoupit, ale i se o nich a celé soutěži dozvědět mnoho zajímavého.

V letošním roce získaly tuto prestižní značku tyto výrobky: Debrecínka od společnosti KAREL KLOUČEK ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ, Jelení klobása od společnosti FOLDA, Bio ovčí tvaroh tučný od Jany Rosenbaumové, Filounské BIO podmáslí kysané od Martina Šourka, Celozrnný koláč se sezónním ovocem od společnosti Koláčkova pekárna, Mikulův mrak od společnosti Mikula Turnov, Světoběžník JC, Cimrmanův 12% světlý ležák od společnosti Pivovar Příchovice, Český česnek z Podkrkonoší od Jana Hradeckého a Ovocný sorbet LEDA – Ostružina od Davida Stárka.

Štítky koza, ovce, jídlo, Martin Šourek, Jan Hradecký, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětský den v libereckých kasárnách nabídne vyžití pro celou rodinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.