Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hasiče od brzkých ranních hodin zaměstnávají popadané stromy

Vytrvalý déšť zaměstnává hasiče z Libereckého kraje. Z předchozích bouřek jsou některé stromy narušené a dlouhotrvající déšť s větrem udělají své. Hasiči během noci zasahovali u několika technických pomocí, ale také u tří dopravních nehod.

Už ve 2:25 vyjížděli s motorovými pilami profesionální hasiči z Jablonného v Podještědí a odstraňovali dva stromy přes silnici mezi obcemi Černá Louže a Horní Sedlo. Strom přes komunikaci rozřezávali po šesté hodině ranní také profesionálové z Jilemnice, a to v části obce Jablonce nad Jizerou. K dalším stromům vyráželi hasiči do části obce Košov na Lomnicku, do Nové Vsi na Popelkou nebo do části obce Pihel na Českolipsku. Strom, který zcela zatarasil silnici z Jeřmanic do Vratislavic nad Nisou, rozřezávali liberečtí profesionálové těsně před sedmou hodinou. 

Kvůli nehodám byli hasiči přivoláni na pomoc do obce Krásný Les, kde havarovalo auto do příkopu. Vozidlo na střeše pak skončilo v Dubé na Českolipsku, událost se obešla bez zranění. K dopravní nehodě již se zraněním došlo před půl devátou v části obce Horní Sytová na Semilsku, kde vůz narazil do stromu.

Foto HZSLK

Štítky strom, část obce, Liberecký kraj, okres Česká Lípa, Jablonné v Podještědí, Jilemnice, Jablonec nad Jizerou, Popelka, Horní Sedlo, Černá Louže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiče od brzkých ranních hodin zaměstnávají popadané stromy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.