Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Finalistky soutěže Úsměv HappyFoto 2016 rozzářily jižní Čechy

PR článek

Krásné slunečné počasí, nádherné dívky plné úsměvů, příjemné zámecké prostředí a fotografie jako malované. Tak vypadaly tři dny, které na jihu Čech strávily v minulém týdnu vítězky soutěže Úsměv HappyFoto 2016. Kromě toho zvládly navštívit jinak veřejnosti nepřístupnou fotolaboratoř v rakouském Freistadtu, kde nahlédly pod pokličku výroby fotoknih, vyvolání fotografií i tisku fotoobrazů.

Čtvrtý ročník úspěšné česko-slovenské soutěže Úsměv HappyFoto 2016 se setkal s obrovským zájmem soutěžících. Přihlášku zaslalo přes dvanáct stovek dívek a žen se zářivým úsměvem, který byl hlavním kritériem pro postup do další fáze soutěže. Nakonec ale mohla postoupit pouze padesátka, ze kterých organizátoři vybrali tři nejusměvavější dívky.

Do Historic hotelu Romatick v Českém Krumlově, kde byl letošní kemp finalistek umístěn, se v minulý týden v úterý sjely Adriana Vystrčilová z Uherského Brodu, Aneta Mitušinová z Kladna, jež shodou okolností už na jihu Čech byla v rámci letošního ročníku soutěže Maturantka Roku a Veronika Klapsiová z Třince. Po dlouhé cestě zvolily odpočinek, protože je čekaly další dva náročné dny.

Středa patřila focení v Zámecké zahradě Státního hradu a zámku Český Krumlov. Proto o finalistky už od brzkého rána pečovaly tři vizážistky. Dívky si v butiku Hala Bala, který podporuje soutěž svými úžasně barevnými modely značky Desigual již několik let, vybíraly oblečení na focení. Ve výběru spousty krásných overalů, triček, sukní nebo šatů však nešlo o lehkou práci. Nakonec všechny tři sáhly po slušivých letních outfitech, které se skvěle hodily ke slunečnému počasí.

Focení v Zámecké zahradě, kde je ideální prostředí pro tvorbu letních profilových fotografií, nemohl vést nikdo jiný než sám majitel společnosti HappyFoto Bernhard Kittel. Ten za dívkami přijel ve svém nabitém programu až z rakouského Freistadtu, kde má mateřská společnost HappyFoto své sídlo. Spolupráci s ním si všichni „na place“ pochvalovali, o čemž svědčí také výsledné fotografie, jež dívky získaly. Odpolední program byl volný, a tak finalistky zamířily do historických uliček Českého Krumlova.

Čtvrteční den začal návštěvou rakouské centrály společnosti HappyFoto, kde se vyrábí veškeré zakázky nejenom z Rakouska, ale i České republiky nebo Slovenska. Ve Freistadtu má HappyFoto tři výrobní haly, které svou produkcí nezatěžují životní prostředí. Zákazníkům zde vytvoří jak fotografie nejrůznějších velikostí, tak fotoknihy, fotoobrazy nebo jiné fotodárky. Před odjezdem do Českých Budějovic na slavnostní oběd s vyhlášením výsledků dívky navštívily také české sídlo společnosti HappyFoto v Kaplici.

Hotel U Solné brány v krajské metropoli tři nejusměvavější finalistky letošního ročníku soutěže přivítal stylovým degustačním menu. Příjemné prostředí doplňovala živá hudba na klavír, a tak bylo místo pro slavnostní vyhlášení výsledků přímo dokonalé. „Letošní ročník pro mě byl stejně pozitivní jako předchozí tři. Úsměvy, dobrá nálada, krásné počasí, úžasná energie... To mne asi nikdy nepřestane bavit,“ zmínila jednatelka společnosti HappyFoto Michaela Bílá Čížková.

Přestože byly vítězkami všechny tři dívky, i čtvrtý ročník musel mít své konečné pořadí. Třetí skončila osmnáctiletá blondýnka Veronika Klapsiová z Třince. „Vyhlášení v Českých Budějovicích jsem si moc užila, České Budějovice a Český Krumlov jsou krásná města a určitě se tam někdy podívám znovu. Bylo skvělé svěřit se do rukou odborníků a vyzkoušet si roli fotomodelky. Realizační tým se o nás perfektně postaral a navíc jsme si s holkami sedly, takže jsme si užily spoustu legrace. Budu na všechno dlouho a ráda vzpomínat,“ řekla Veronika Klapsiová po slavnostním obědě.

Jako v boxerském ringu pak proti sobě stály Adriana Vystrčilová a Aneta Mitušinová. Když nakonec jednatelka společnosti HappyFoto Michaela Bílá Čížková zvedla ruku devatenáctileté Anety Mitušinové z Kladna, zavládla u ní spontánní radost z vítězství. „Když jsem poprvé přijela do Českých Budějovic, bylo to těžké. Bála jsem se, že si nebudu rozumět s nikým v rámci soutěže Maturantka Roku. Nebylo tomu tak a díky tomu jsem se do Českých Budějovic zamilovala. Když jsem se pak přihlásila do soutěže Úsměv HappyFoto, ani ve snu by mě nenapadlo, že se pojedu podívat zpátky. Nemohla jsem se dočkat holek a nových zkušeností. Nejen, že jsem poznala krásy Českého Krumlova, ale k tomu jsem si užila spoustu zábavy. Soutěž Úsměv HappyFoto byla nápaditá a skvěle zorganizovaná. Bylo o nás postaráno na jedničku a program byl velice zajímavý, takže to, že jsem si nakonec odvezla vítězství s sebou na Kladno, byla nakonec jen třešnička na dortu. Kdyby to šlo, vrátila bych se zpátky,“ rozpovídala se vítězka, která si kromě fotografií a zážitků odvezla i 1000 euro a další ceny.

Zklamaná nebyla ani druhá v pořadí Adriana Vystrčilová. „Ty tři dny byly super. Jak holky, tak organizátoři soutěže byli sympatičtí, vstřícní a prostě super. Určitě bych neměnila a přihlásila se znovu,“ doplnila jednadvacetiletá dívka z Uherského Brodu a potvrdila tak přátelskou atmosféru celé soutěže.

A radost z celé akce měla i jednatelka společnosti HappyFoto. „Mám dnes už krásnou vzpomínku na úžasné dny a ještě úžasnější tři vítězky. Finalistky na mě udělaly ten nejlepší dojem. Mám radost, že se z nich za tak krátkou dobu staly kamarádky, kterým bylo smutno, když se mezi sebou a i s námi loučily,“ dodává ke konci čtvrtého ročníku česko-slovenské soutěže Úsměv HappyFoto Michaela Bílá Čížková.

Štítky soutěž, Česko, Jihočeský kraj, Freistadt, České Budějovice, Český Krumlov, Kladno, Uherský Brod, oblečení, Třinec, Desigual, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finalistky soutěže Úsměv HappyFoto 2016 rozzářily jižní Čechy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.