Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Čtrnáctiletá Kačka prožila vysněný den díky projektu Plňme přání

Projekt Plňme přání připravil další nezapomenutelný den pro člověka v těžké životní situaci. Tentokrát si užila svůj vysněný den čtrnáctiletá Káťa, která je po onkologické léčbě. Jejím přáním bylo zažít Beauty den, což se skvěle povedlo. Kačka se během dne potkala se s dvou oblíbenou bloggerkou, finalistkou Miss 2011 Bárou Zelenou a profesionálním vizážistou.

Kateřina trpěla nejtěžší formou leukémie. Ta jí napadla osmadevadesát procent buněk a lékaři jí nedávali příliš šancí na uzdravení. „Začátky byly hodně krušné, protože v jedenácti letech děti mají už nějaké sociální vazby a kamarády. My jsme museli být v izolaci a rok a půl nesměla nikam a nikdo nesměl k nám,“ vzpomněla maminka čtrnáctileté dívky. V těžkém období držel Kačku nad vodou internet, kde četla články o celebritách a sledovala blogy.

A právě její plnění přání začalo vybíráním trendy outfitů s bloggerkou Nicole. Poté přišla na řadu manikůra a návštěva kadeřníka. Mladou dívku si na závěr vzal do parády dvorní vizážista Andrey Verešová a Simoni Krainové Pavel Kortan.

Za Katkou přijala také Prima TV a natočila s ní reportáž, kterou jste mohli shlédnout ve VIP zprávách. „Děkujeme Káťě za skvělý den. Děkujeme projektu Český Goodwill za spolupráci a všem ostatním kteří nám pomohli splnit Káťě přání,“ řekla zakladatelka fondu Martina Koudelková.

Myšlenkou a hlavním cílem projektu Plňme přání je podle ní splnění přání v podobě skutečného zážitku  člověku s pohnutým životním osudem. Právě pocit štěstí, radosti a neopakovatelného zážitku, který díky splněnému přání člověk prožije je hlavním cílem projektu Plňme přání. Mediálním partnerem Plňme přání je i naše redakce. 

Štítky projekt, Andrea Verešová, TV Prima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtrnáctiletá Kačka prožila vysněný den díky projektu Plňme přání  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.