Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Anketa Český Goodwill opět se zástupci z Liberce. Hlasovat můžete pro školu v Kateřinkách i M.K. Show

Hlasujte v anketě Český Goodwill a zvolte tak nejlepšího podnikatele nebo společnost. Český Goodwill je ocenění pro podnikatele a společnosti za poctivou práci a odpovědný přístup. V letošním roce se uskuteční již po čtvrté. Můžete vybírat ze 75 firem, které postoupily do finále.

Tradičně nejvíce nominovaných je v kategoriích Inovace a Partner. Mezi regiony vede opět hlavní město Praha (30 %), následována Jihomoravským krajem (12 %). O třetí příčku s podílem skoro 10 % se dělí kraje Liberecký, Moravskoslezský a Zlínský. Téměř tři a půl tisíce hlasů přišlo v prvním týdnu hlasování v kategorii veřejnosti Osobnost ČG 2016, které odstartovalo 1. září. Hlasovat může každý jednotlivec, který chce podpořit odpovědné podnikání v Česku a přitom se podílet na výsledné podobě ocenění Český Goodwill.

Každý účastník hlasování může zaslat právě jeden hlas. Finalista s nejvyšším počtem hlasů získá titul Osobnost Českého Goodwillu 2016. Nominovaní jsou v těchto kategoriích - tradice, inovace, partner, mecenáš a osobnost.

Liberec je zastoupen v kategorii Partner Střední škola tvorby a designu s.r.o. pod vedením ředitele školy Václavem Tichým a v kategorii Mecenáš známá liberecká charitativní talk show M.K. Show v čele s moderátorem Martinem Krausem. „Nominace do této soutěže je pro mě velká čest. V tuto chvíli jsem si uvědomil, že to, co dělám, má nejen pro mě velký smysl. Už jen samotná nominace je pro mě velkou výhrou, ale budu rád za každý hlas,“ uzavírá Martin Kraus.

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání ocenění Český Goodwill 2016 se letos uskuteční 20. října. Vstup na galavečer, který je tradičně vyvrcholením každého ročníku, může letos opět získat i širší veřejnost. Podmínkou je zapojit se do soutěže na Facebooku Český Goodwill, a poslat kromě hlasu pro svého favorita také komentář, pro koho jste hlasovali a proč. Z kapacitních důvodů je touto cestou možné získat pouze 3 vstupenky.

Autoři | Foto Lukáš Kvapil

Štítky Liberec, ocenění, Martin Kraus, Praha, Jihomoravský kraj, Česko, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Zlínský kraj, Václav Tichý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anketa Český Goodwill opět se zástupci z Liberce. Hlasovat můžete pro školu v Kateřinkách i M.K. Show  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.