Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na slovíčko s Danem Ramzerem, starostou Frýdlantu a kandidátem na hejtmana Libereckého kraje

Liberecká Drbna si pro vás připravila poslední z předvolebních rozhovorů. Na vaše dotazy bude odpovídat v pondělí 3. října od 10:00 kandidát na hejtmana za ODS Dan Ramzer. Své otázky můžete posílat ale už nyní.

Dan Ramzer se narodil 12. srpna 1969 v Liberci. Vystudoval Vysokou školu zemědělskou v Praze, později si doplnil pedagogické vzdělání na Technické univerzitě v Liberci. Od roku 1992 působil jako pedagog na středním odborném učilišti ve Frýdlantu. V roce 1999 se stal ředitelem tohoto středního odborného učiliště. Od roku 2003 tamtéž vedl i sloučenou Střední hospodářskou školu.

ZEPTEJTE SE UŽ NYNÍ: Vstupte do on-line chatu

V roce 1994 byl zvolen členem zastupitelstva a místostarostou obce Višňová, nedaleko Frýdlantu, kde působil až do roku 2006. Od roku 2007 je starostou města Frýdlant na Liberecku. Od roku 2014 je předsedou regionálního sdružení ODS Libereckého regionu a též členem výkonné rady ODS. Aktivně se zasazuje o místní rozvoj, věnuje se problematice životního prostředí a stal se garantem několika vzdělávacích projektů s tímto zaměřením.

Je ženatý, má syna a dvě dcery. Mezi jeho zájmy patří sport – především rekreační cyklistika, lyžování a vodáctví. Také s oblibou cestuje nebo si přečte dobrou knihu. 

Foto Silvie Lintimerová

Štítky Frýdlant, Liberecký kraj, ODS, Dan Ramzer, Technická univerzita v Liberci, Praha, Liberec, Višňová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na slovíčko s Danem Ramzerem, starostou Frýdlantu a kandidátem na hejtmana Libereckého kraje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.