Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Aplikace ZUI Days vám spočítá za kolik dnů budou Vánoce i kolik dnů zbývá do vašich narozenin

Chcete vědět, za kolik dnů jsou Vánoce? Nebo byste si chtěli spočítat, jak dlouho jste na světě? Aplikace ZUI Days je v tomto ohledu jednička. Spočítá za vás všechno, na co si vzpomenete. Věděli jste například, že za 55 dnů tady máme Vánoce?

Nejdřív bych rád varoval všechny, kteří chtějí utéct před svými povinnostmi. Jestli nechcete vědět, kdy máte uzávěrku na váš projekt, nebo za kolik dnů vám začne zkouškové období, tak si aplikaci neinstalujte. I když si tyhle termíny nemusíte zjišťovat, tak vás to jednoduše zláká a zbytečně se tím vystresujete. Když jsem si nechal spočítat zbývající dny do zkouškového období, tak jsem upadl do deprese.

Pojďme si tedy aplikaci ZUI Days představit blíže. Nehledejte v tom nic složitého. Jednoduše si vytvoříte nějakou událost (například „Odpočítávání Vánoc“), zadáte datum, kdy událost bude, nebo proběhla, zvolíte si k tomu obrázek a aplikace vám vypočítá zbývající/uplynulé dny. Všechno je pěkně graficky přehledné a vy tak máte pohromadě všechny důležité události. Po rozkliknutí některého řádku se vám otevře konkrétní událost i s obrázkem.

Aplikaci si můžete dokonce uzamknout číselným kódem. Nikdo cizí se vám tak do aplikacenedostane. I když je ZUI Days v angličtině, tak k obsloužení aplikace nepotřebujete velkou slovní zásobu. Slovíčkům jako „days“ a „edit“ porozumí i neangličtinář.

Může se zdát, že ZUI Days je spíše taková blbůstka, ale pro někoho to může být užitečná aplikace. Pokud máte například problém s dodržováním termínu, tak máte neustále přehled o tom, kolik času vám zbývá.

Autoři

Štítky Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aplikace ZUI Days vám spočítá za kolik dnů budou Vánoce i kolik dnů zbývá do vašich narozenin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.