Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Domácí poctivá výroba a kvalita. Pod střechou hypermarketu Globus se otevřelo Café Globus

PR článek

Na kávu do Globusu. Pod střechou hypermarketu Globus bylo otevřeno Café Globus. Nová kavárna sází na kvalitu, domácí poctivou výrobu přímo v zázemí hypermarketu a ověřené dodavatele.

Je libo zákusek s kávou, rychlou svačinu nebo lehký oběd?

V libereckém hypermarketu si mohou zákazníci vychutnat chvilku klidu s italskou kávou a čerstvými zákusky v nově otevřeném Café Globus. Zákazníci se mohou těšit na pravou italskou kávu L’Antico. „Tuto kávu si dovážíme přímo z italské Modeny a patří k těm nejkvalitnějším a nejstarším v severní Itálii. Její značka je prověřena více než stoletou tradicí,“ říká Miroslav Beránek, ředitel hypermarketu Globus, a dodává: „ Z této kávy připravujeme všechny druhy v nabídce, jako například espresso, cappuccino nebo latte. Zákazníkům nabízíme také kávu praženou zrnkovou v různých gramážích a také mletou v plechovkách s ochrannou atmosférou.“

Dovážené polotovary z mraženého pečiva v kavárně nenajdete

Přímo v libereckém Globusu vznikají také všechny obložené bagety a croissanty, které pečou pekaři ve vlastní pekárně v zázemí hypermarketu. Také uzeniny jsou od řezníků z Globusu. „Díky tomu jsou všechny výrobky čerstvé během celého dne,“ dodal Miroslav Beránek.  Podobně vznikají také dorty a zákusky. Denně jich najdete v nabídce zhruba šest desítek. Při jejich přípravě využívají místní cukrářky výhradně pravou šlehačku z třiatřicetiprocentní smetany, kterou Globus odebírá od českého zpracovatele, který spolupracuje pouze s českými farmáři.

V bohaté nabídce nechybí ani  zmrzlina z vlastní výroby cukrářství Globus vyrobená tradičním způsobem pasterace mléka a smetany podle vlastních ověřených receptur. Z této zmrzliny se také připravují všechny poháry a oblíbené shaky.

V Café Globus vám také připraví občerstvení na rodinnou oslavu či večírek. Stačí se domluvit na dni a čase, kdy si zákusky, dorty či plněné bagety vyzvednete.

Nová kavárna s moderním dětským koutkem je otevřena každý den od 8:00 do 21:00 hodin. Café Globus je příjemné místo s moderním vzhledem, které je vhodné pro odpočinek i pracovní schůzky.

Foto Petr Němec

Štítky Globus, káva, výroba, kavárna, Miroslav Beránek, Itálie, Modena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Domácí poctivá výroba a kvalita. Pod střechou hypermarketu Globus se otevřelo Café Globus  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.