Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Nahý Liberečan měl pod vlivem LSD pobíhat po lese. Smyšlená zpráva zaplavila sociální sítě

Tak tenhle hoax „padl na úrodnou půdu.“ Českým a polským internetem se v posledních dnech šíří zpráva o jednadvacetiletém Markovi z Liberce, který měl pod vlivem LSD nahý přeběhnout do Polska a následně do Německa. Jeho příběh mají dokreslovat autentické fotografie, které evidentně přesvědčili nejeden zpravodajský portál. Vše má ale jeden háček.

Podle našich informací se zpráva nezakládá na pravdě a snímky pochází z fotopasti v americké Virginii.

No posuďte, může se vůbec něco takového stát? Jednadvacetiletý mladík z Liberce měl své deprese zahánět LSD. Poté, co si vzal svou dávku, měl se vžít do kůže sibiřského tygra, který po lese nahání svou kořist. A to se také mělo stát. Zdrogovaný a nahý mladík měl během osmihodinového „lovu“ přeběhnout do Polska a poté do Německa, přičemž ho cestou zachytily fotopasti. Jeho podivného chování si měl všimnout myslivec, který přivolal policii.

Jak už nyní víme, smyšlenou zprávu, která se objevila poprvé na polských internetových stránkách, převzal například portál tn.cz a další. Snímky, které kolují po internetu, jsou ale z druhého konce světa a u žádného důvěryhodného zdroje se nic podobného nepodařilo ověřit.

Foto zaviruj.pl

Štítky Německo, Polsko, Liberec, Virginie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nahý Liberečan měl pod vlivem LSD pobíhat po lese. Smyšlená zpráva zaplavila sociální sítě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.