Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Za nákupy do Géčka

PR článek

Géčko, nákupní centrum přímo sousedící s hypermarketem Globus v Liberci, ve kterém najdete téměř 40 obchodů, od klasických módních značek jako je C&A a GATE přes jednu z největších prodejen obuvi v republice vůbec - CCC, až po jedinou pobočku v kraji s elektronikou svého druhu, ELECTRO WORLD oslavilo před pár týdny 9. narozeniny a značně se v uplynulém roce zaplnilo novými obchody.

Jaké novinky v Géčku najdeme?

„Od letních prázdnin se u nás permanentně staví, respektive přestavuje“, řekla nám manažerka centra Iva Poláková. „Začátkem října byl otevřen butik Laura móda s novým konceptem, liberecké podnikatelky p.Mullerové. Její příběh si můžete přečíst také v našem magazínu. Obchod nabízí krom dámské a pánské módy také dětské a kojenecké oblečení. Na místě původního butiku otevřela prodejna obrazů Artistico. Dále v říjnu otevřel nový obchůdek s chovatelskými potřebami, který svým osobitým přístupem získal hned z počátku své zákazníky, a já musela částečně omezit zákaz vstupu psům do centra, protože si nový obleček psí miláček prostě v Simbě vyzkoušet musí. Ve stejném měsíci se nabídka Géčka rozšířila o nabídku kabelek a punčochového zboží, které naleznete v obchodu Studio Megan & Wendy. Předminulý týden se k nám přestěhoval ze Severky oblíbený obchod KiK a tento týden znovu otevřeme naši dm drogerii, která se nejen o pěkný kus rozšířila, ale bude pro naše zákazníky připravena i v úplně novém kabátě. Do konce roku bychom pak měli stihnout otevřít ještě novou prodejnu Lee Cooper.“

A na co se krom nových obchodů můžeme v Géčku těšit?

„Na každou adventní sobotu připravilo Géčko program hlavně pro děti a to vždy od 13 hod. Rodiče a prarodiče si mohou v klidu nakoupit, zatímco jejich dítka budou zabavena adventními dílničkami - tvořením přáníček, ozdob, zdobením perníčků a výrobou vánočních ozdob.“

„Jako každým rokem probíhá od 1. prosince již 19. ročník charitativní akce strom splněných přání. Každý den, až do 20. prosince, si můžete vybrat jedno z přání dětí z dětských domovů Libereckého kraje a jeho splněním tak pomoci rozzářit jejich Štědrý den.

Hned po Novém roce se chystají roztančit Géčko Honza Onder a Lucka Hunčárová s jejich dětskou show, kdy s nimi vystoupí také taneční skupiny Liberecka. V březnu bychom rádi uspořádali dětský bleší trh, kde bude výtěžek věnován vybranému charitativnímu projektu. Toto je jen útržek z plánů tohoto nákupního centra. Aktuální dění můžete sledovat na webu http://www.ncgecko.cz/liberec/cz/  nebo Facebooku“ uvedla dále manažerka centra.

„Zkrátka, pokud chcete rychle nakoupit od pečiva a masa přes módu, hračky, drogerii až po obuv a to i tu dětskou, pohodlně zaparkovat a ještě se při tom pobavit, vyrazte za námi do Géčka. Věříme, že jsme místem, kde jednoduše zařídíte vše potřebné, pro klidné prožití vánočních svátků v rodinném kruhu.

Štítky obchod, G.cz, Globus, Electro World, móda, Liberec, Štědrý den, Liberecký kraj, Lee Cooper, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za nákupy do Géčka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.