Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nestíháte oběd? Autentickou vietnamskou kuchyni si můžete objednat domů nebo do kanceláře

PR článek

Zachutnala vám autentická vietnamská kuchyně v restauraci Street Pho? Od druhé poloviny prosince si můžete tradiční polévku Pho, vynikající nudlový salát Bun Bo Nam Bo, vietnamskou bagetu Banh Mi nebo třeba čerstvé letní závitky objednat až domů přes portál Damejidlo.cz.

„Od listopadového otevření bistra jsme se čím dál častěji setkávali s dotazem, zda budeme naše jídla také rozvážet. Jelikož chceme vyjít vstříc našim zákazníkům, rozhodli jsme se po dohodě s Damejidlo.cz ke spuštění rozvozu,“ řekl spolumajitel bistra Jakub Vaniš.

Rozvoz po Liberci je za 59,- (cena dle ceníku Dámejidlo.cz) za jednu objednávku. Pokud si tedy například objednáte s kolegy jídla čtyři, zaplatíte rozvoz pouze jednou. Za balné za polévky Pho si ale zákazníci připlatí patnáct korun, u ostatních jídel 10,- Kč. Důvod je jednoduchý. „Chceme zachovat autentičnost a kvalitu jídla, nemůžeme proto polévku jednoduše nalít do misky a poslat několik desítek minut putovat po Liberci. Například nudle a vývar balíme samostatně, aby se během cesty v polévce nerozvařily,“ dodal.

Pro bistro Street Pho je totiž specifická stoprocentní čerstvost surovin. Proto vývar na polévky Pho zakládají kuchaři každý den, žádné ze surovin nejsou zamražované a fritézy jsou v restauraci zakázané slovo.

„Respektujeme různé životní styly a proto v naší nabídce naleznete několik pokrmů, které jsou striktně dle veganské filozofie a obsahují pouze suroviny rostlinného původu. Navíc všechny naše pokrmy, kromě bagety, neobsahují lepek a jsou vhodné pro bezlepkovou dietu,“ podotkl Vaniš.

Novou restauraci Street Pho najdete v ulici Na Poříčí, v novém polyfunkčním domě na rohu Široké ulice. Otevřeno je v pracovní dny od 11:00 do 19:00, v sobotu je otevřeno do 14:00 a v neděli je celý den zavřeno. Všechna jídla můžete objednat také na Damejidlo.cz.

Štítky phở, polévka, restaurace, vietnamská kuchyně, bageta, salát, bistro, vývar, pokrm, nudle, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nestíháte oběd? Autentickou vietnamskou kuchyni si můžete objednat domů nebo do kanceláře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.