Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Drbna chce pomoci lidem na okraji společnosti. Zvládne to ale jen s vaší pomocí

Zatímco řada z nás celé svátky netrpělivě vyhlížela sněžení, lidé na okraji společnosti radost ze zimních měsíců s námi nesdílí. Liberecká Drbna se proto rozhodla začít nový rok dobrým skutkem, který půjde dotáhnout do konce jen díky vám. Pojďme společně alespoň trochu zpříjemnit mrazivé zimní měsíce lidem, kteří nemají střechu nad hlavou.

Společně s Libereckou Drbnou jde do takového malého testu lidské solidarity také Bistro Omam a restaurace Mlsnej kocour, kteří lidem na ulici připraví alespoň malou pozornost v podobě teplého jídla. Organizaci akce zajišťuje nadační fonad MaMa Foundation.

Pomoci můžete ale především vy. Pokud vám doma leží teplá bunda, spací pytel nebo třeba deka, která není špinavá a dokáže ještě posloužit, neváhejte nás kontaktovat na e-mail sefredaktor@libereckadrbna.cz. Věci, které dalším lidem dokáží posloužit, od vás rádi vybereme buď po předchozí dohodě v redakci nebo pro ně dojedeme osobně. Vše poté rozvezeme přímo mezi potřebné.

Právě s lidmi na okraji společnosti se každý z nás setkává denně a jen málo kdo z nás zná jejich životní příběhy. O tom, jak jednoduché je dostat se ze dne na den na ulici, vám v sérii článků povypráví samotní lidé bez domova.

Štítky Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna chce pomoci lidem na okraji společnosti. Zvládne to ale jen s vaší pomocí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.