Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Děti se učily, jak se chovat v dopravním provozu

Jak se bezpečně pohybovat na silnici, se mohly dozvědět děti, které v pátek a v sobotu zamířily do libereckého OC Forum. Tým silniční bezpečnosti pro ně přichystal dvoudenní program, při kterém se formou hry děti získávaly spousty důležitých informací pro bezpečný pohyb na silnicích.

"Pro rodiče jsme nachystali interaktivní prezentace bezpečnosti pasažéra ve vozidle, kde zkusili nejen správné umístění dětské autosedačky, ale také například správnou, bezpečnou pozici řidiče za volantem. Celý program doprovázely soutěže o reflexní materiály a spoustu dalších dárků," říká Jana Trojanová z OC Forum Liberec s tím, že zejména v pátek byla celá akce zaměřena na žáky základních škol.

Akce, na kterou dorazili stovky zájemců, se konala v přízemí obchodního centra a před centrem od Soukenného náměstí, kde byly navíc k vidění všechny jednotky záchranného systému.

Programem provázel moderátorský tým Martina Šimůnka, několikanásobného mistra světa v Bike-trialu. Celá akce probíhala v režii obecně prospěšné společnosti Bezpečně na silnicích.

Napsala redakce

Štítky silnice, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Děti se učily, jak se chovat v dopravním provozu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.