Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Faux pas na Benešáku. Vánoční strom se nepodařilo rozsvítit

Takovéhle rozsvícení vánočního stromku na náměstí Dr. Eduarda Beneše v Liberci asi nikdo nepamatuje. Jak je již zvykem, první adventní neděli se před radnicí sešly tisíce Liberečanů, kteří očekávali rozsvícení vánočního stromu. To se nakonec nepovedlo. Dominanta střetu náměstí svítila jen tři sekundy.

Podle informací z firmy Jiří Jaroš Propagace, která zajišťovala výzdobu stromu, proběhly všechny dosavadní zkoušky světelných efektů bez problémů a strom se vždy rozsvítil. 

Video z "rozsvícení" vánočního stromku

„Velice mě mrzí, co se stalo, zvlášť s ohledem na tisíce natěšených a vánočně naladěných lidí z Liberce a okolí, kteří v chladný nedělní podvečer dorazili před radnici. Hned na místě jsme připravili a všem přítomným oznámili náhradní termín, kterým bude pátek 5. prosince. Rozsvícení vánočního stromu tím pádem spojíme s mikulášským programem, který se na náměstí Dr. Edvarda Beneše koná od 16 hodin. Strom rozsvítíme o hodinu později. Chyba sice nebyla na straně města, přesto se všem Liberečanům za nedělní marné čekání omlouváme,“ uvedl primátor města Tibor Batthyány.

Štítky vánoční stromek, Edvard Beneš, advent, Liberec, Jiří Jaroš, Tibor Batthyány

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Faux pas na Benešáku. Vánoční strom se nepodařilo rozsvítit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.