Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hasičská omladina si nezadala s dospělými kolegy

Zatím trénují jen na modelu auta, „plechy“ stříhají nůžkami a místo vysokotlakého proudu používají obyčejnou zahradní hadici, v nasazení si ale nezadají s jejich dospělými vzory. Řeč je o hasičské omladině, která se představila při slavnostním předání nového hasičského vozu na Dolním Sedle.

Mladí hasiči zasahovali v sobotu na místním fotbalovém hřišti u simulované dopravní nehody dvou aut a následném požáru jednoho z nich. „Při tom se jim povedlo vyprostit jednu zraněnou osobu, která nejevila známky života. Po jejím vyproštění se jim zraněného podařilo nepřímou masáži srdce přivést zpátky k životu,“ popsal průběh celého zásahu velitel hrádeckých hasičů Jaromír Mottl.

Po likvidaci dopravní nehody došlo k požáru jednoho osobního automobilu, který likvidovala dvě družstva hasičské mládeže. Požár zlikvidovali jedním proudem a sklidili velké uznání návštěvníků a hostů. Podívejte se na fotky, jak hasičská omladina trénuje.

Štítky Dolní Sedlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasičská omladina si nezadala s dospělými kolegy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.