Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Aréna se rozzářila v barvách nového partnera

Úderem dnešní půlnoci se rozsvítil na liberecké multifunkční hale banner s nápisem Home Credit Arena. Změnu názvu oslaví fanoušci libereckého hokeje během pátečního utkání domácích Bílých Tygrů s PSG Zlín, které bude první akcí v nově pojmenované aréně. S pěveckou show vystoupí zpěvačka Ewa Farna.

Od 31. října nese liberecká aréna nový název Home Credit Arena. Společnost Home Credit nejenže propůjčila hale název jako prvnímu podobnému objektu v celé republice.

„Vážíme si podpory stabilní finanční společnosti, která nám umožní rozvíjet sportovní podmínky v celém areálu, jehož je aréna jasnou dominantou," uvedl k nově uzavřenému partnerství Lukáš Přinda, ředitel společnosti S group Sport Facility Management, která halu spravuje. Partnerství podle něj v rámci této spolupráce podpoří i více než 30 sportovních klubů fungujících v celém komplexu Sport Parku Liberec.

„Dlouhodobě chceme investovat do projektů, které mají hodnotu a dávají smysl. Home Credit Arena  je součástí rozsáhlého komplexu, kde sportují stovky nadějných sportovců i veřejnost. Díky naší finanční podpoře bude šance dále rozvíjet jednotlivá sportoviště i jejich zázemí,“ uvedl ředitel Home Creditu David Bystrzycki.

Změnu názvu bude 31. října provázet show během zápasu Bílí Tygři Liberec a PSG Zlín. Fanoušci ledního hokeje se mohou těšit nejen na boje na ledové ploše, ale také na krátké pěvecké vystoupení zpěvačky Ewy Farne. Každé dítě ze zápasu odejde s dárkem v podobě kšiltovky s logem domácího klubu a novým názvem arény.

Součástí změny názvu je přejmenování webových stránek. Aktuální informace z arény zájemci nově najdou na www.homecreditarena.cz

Multifunkční hala v Liberci byla otevřena v roce 2005. Do 30. října 2014 nesla název Tipsport arena. Každý rok se zde koná až 90 kulturních a sportovních akcí, které ročně navštíví čtvrt milionu návštěvníků.

Štítky Bílí Tygři Liberec, Home Credit Arena, PSG Zlín, Ewa Farna, Home Credit, Lukáš Přinda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aréna se rozzářila v barvách nového partnera  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.