Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Kynologické cvičiště v Hrádku přivítá světové šampiony

Kynologické cvičiště v Hrádku nad Nisou ožije zajímavou akcí. V sobotu od deseti hodin dopoledne se můžete podívat na zkoušky v dogdancingu. Pokud vás zajímá, jak se účastníci a jejich čtyřnozí přátelé vyrovnají se sestavou, která musí obsahovat i povinné prvky, je nutné přijít včas, protože zkoušky netrvají déle než hodinu.

Co vše může pes v dogdancing předvádět? Pokud cviky neohrožují zdraví psa, tak se fantazii meze nekladou. Je povolena celá škála pohybů od chůze u nohy, po otočky, slalom mezi nohama, couvání, podávání pacek, panáčkování, válení sudů, skákání přes ruce nebo nohy psovoda.

Zcela výjimečný program je připravený na odpoledne. Speciálními hosty právě probíhajícího kynologického kurzu bude česko – japonský pár nejlepších hráčů světa v dogfrisbee Lucie Hirai Plevová a Shaun Hirai. Jejich přibližně desetiminutová ukázka dogfrisbee začíná tři hodiny po poledni.

Štítky Hrádek nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kynologické cvičiště v Hrádku přivítá světové šampiony  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.