Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Liberecká cestovní agentura Palma krachla

Liberecká cestovní agentura Palma začátkem týdne zkrachovala. O finančních problémech agentury jako první informovala TV Nova, informaci dnes potvrdila i Asociace českých cestovních kanceláří a agentur. Peníze za neuskutečněné zájezdy má dlužit několika desítkám klientů.

Provozovatelkou cestovní agentury je Taťána Kozáková. Podle úterních zpráv TV Nova, žena prodávala zájezdy až do poslední chvíle, finanční problémy jí však brzy měly přerůst přes hlavu. Samotnou majitelku cestovní agentury se redakci Drbny nepodařilo kontaktovat.

Krach liberecké cestovní agentury přidělal starosti nejen klientům, ale i dalším cestovním kancelářím a agenturám s podobným názvem. Své klienty okamžitě informovala například cestovní agentura Palma Alena Francová na svých webových stránkách o tom, že se jedná jen o shodu podobných názvů. „Jde jenom o podobný název agentury. Naše cestovní agentura působí na trhu již od roku 1994 a to ve třech městech v republice - ve Svitavách, České Třebové a v Olomouci,“ popisuje vedení cestovní agentury na webových stránkách.

Klienti se podle vyjádření otce majitelky zkrachovalé agentury nemusí bát o své peníze. Otec televizi přislíbil, že se s klienty rodina vyrovná ihned po prodeji domu. Podle dostupných informací CA Palma v současnosti žádné klienty v zahraničí nemá. Majitelku můžou klienti kontaktovat na mailu palmalbc@volny.cz nebo na telefonním čísle 728 888 291.

Další podrobnosti zjišťujeme

Štítky cestovní agentura, TV Nova, Asociace českých cestovních kanceláří a agentur, Olomouc, Svitava, Česká Třebová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká cestovní agentura Palma krachla  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.