Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na Ještědu začíná letní sezona. Bikery čeká další trať

Po nepříliš pro lyžaře vydařené zimě bude o tomto víkendu 29. března spuštěn na Ještědu letní provoz lanové dráhy Skalka. Pro letošní rok připravilo vedení areálu několik novinek. První z nich bude otevření další trati v Bikeparku.

 

Návštěvníkům bude k dispozici půjčovna a servis kol a koloběžek na Centrálním parkovišti, otevřen bude i bufet u lanové dráhy Skalka.

Provoz lanovky bude až do letních prázdnin vždy o víkendech a o svátcích každou půlhodinu v době od 9:05 do 17:05 hodin. O letních prázdninách bude lanovka v provozu denně ve stejném čase, každou ve středu v měsíci červenci a srpnu bude provoz prodloužen až do 20:05.

„Pro pěší výletníky a cyklisty jsou připraveny celkem tři nenáročné výletní okruhy, které vedou po zajímavých místech v areálu a jeho blízkém okolí. Zveme všechny návštěvníky, aby si k nám udělali výlet. Těšíme se na ně,“ řekl ředitel Sportovního areálu Ještěd Jan Svatoš.

Napsala Zuzana Minstrová

Štítky Ještěd, lanová dráha, Sportovní areál Ještěd a.s., Jan Svatoš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Ještědu začíná letní sezona. Bikery čeká další trať  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.