Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nekupujte, adoptujte, aneb další nabídka zvířat k osvojení

Občanské sdružení Šance zvířatům hledá domovy pro další pejsky a kočky. Všichni jsou socializovaní a žijí v domácích dočasných péčích. Jsou očkovaní, odčervení a dospělí kastrovaní. V případě, že Vám nějaké zvířátko padne do oka, neváhejte psát o další informace. Kontakty najdete na konci článku.

Sendy je štěně křížence německého ovčáka staré asi 6 měsíců. Je to fenečka vhodná do aktivnější rodiny, ráda si hraje a dovádí, ale také je nejdřív u cizích lidí opatrná, na člověka si však zvykne rychle.Sendy je odblešená, odčervená, naočkovaná. K podpisu je adopční smlouva.

Julinka je asi 6 měsíční štěně, hyperaktivni na 110 %, hodi se tedy do aktivně založené rodiny, na cizí lidi reaguje dobře, pokud nedělají nepředvídatelné pohyby. Rychle si zvykne na člověka, bude skvělá společnice. Je odblešená, odčervená, naočkovaná. K podpisu je adopční smlouva.

Jessinka je štěně křížence německého ovčáka staré asi 6 měsíců. Ze sourozenců je nejmenší a oproti ostatním je drobná. Zprvu je vůči cizím lidem hodně, ale když si zvykne je veliký mazel a závisláček. Bojí se prudkých pohybů, když ji někdo cizí chce vzít do ruky, stále ještě kňučí, ale věříme, že bude brzy bezprostřední. Jess je odblešená, odčervená, naočkovaná. K podpisu je adopční smlouva.

Monty je půlroční štěně, v dospělosti středního vzrůstu, nyní má 5 kg a do výšky růst již příliš nebude. Přijali jsme ho bázlivého, začerveného, podvyživeného. Pochází z případu přemnožených psů v Oldřichově na Hranicích.
Momentálně v léčbě. 8.3.2014 další veterinární kontrola a případné naočkování. Montík dělá pokroky, snaží se překonávat strach, učí se chodit na vodítku. Zatím možná rezervace.

Rasty se k nám dostala z rodiny, kde se projevila silná alergie dítěte. Je to roční hodná fenka, která miluje děti a ženy. Proto je vhodná do rodiny s dětmi. K mužům je rezervovanější. Projevuje se to štěkotem, avšak po správném seznámení nemá s muži sebemenší problém. Pouze potřebuje dodat sebevědomí. Je to typický představitel tohoto plemene – aktivní teriérka, vhodná pouze do sportovně založené rodiny. Rozhodně se nespokojí se třemi krátkými procházkami kolem domu denně. Očkovaná, odčervená, 18.2.2014 jde na kastraci, poté může odejít do nového domova.

Štěňata k rezervaci: 4 malí puclíci hledají své rodiny! Všichni jsou to kluci, vhodní do rodin, budou to aktivní pejci. K odběru od 16.4.2014 očkovaní, odčervení. Matka je střední kříženka německého ovčáka, labradora a vesnického tajemství. Submisivní velmi hodná fenka. Rodinný typ. Cca 15kg, výška v kohoutku cca 50cm. Otec je kříženec pravděpodobně belgického ovčáka a dalšího pasteveckého psa. Aktivní, velmi učenlivý pes vhodný na psí sporty. Cca 22kg, výška v kohoutku cca 58cm. Štěňata budou vhodná do aktivních, sportovně založených rodin. Přijímáme předběžné rezervace. Všechna štěňátka půjdou na adopční smlouvu.

Lisa je kočka vhodná do bytu i do rušnější domácnosti. Po prvních dnech zvykání je z ní nebojácná rošťanda, která se neskutečně ráda mazlí. Je čistotná, zvyklá na byt. Se psy se nyní seznamuje a vypadá to, že to bude bez problémů. Očkovaná, odčervená, kastrovaná.

Pokud máte zájem, neváhejte psát o další informace na e-mail kontakt@sancezviratum.cz. Více informací na www.sancezviratum.cz nebo na Facebooku o.s. Šance zvířatům.

Štítky šance, zvířatům, štěňata, rodina, pes, německý ovčák, štěně, kříženec, kočka, Facebook, anthelmintikum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nekupujte, adoptujte, aneb další nabídka zvířat k osvojení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.