Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Volejbal nebo pivní slavnosti? O víkendu si přijde na své každý

Kam vyrazit o posledním zářijovém víkendu? Sport nebo kultura? Možností je mnoho. Přehled těch nejzajímavějších akcí vám každý týden přináší Liberecká drbna. Nudit se určitě nebudou nadšenci do sportu nebo do hudby.

 

Na své si o víkendu přijdou příznivci dobrého piva a zábavy. Tradiční český Oktoberfest láká už potřetí na chatu Pláně. Podobně jako v minulých letech bude vstup zdarma. Návštěvníky čeká podobný program jako v loni, těšit se však můžou na řadu novinek. Více najdete tady.

Zajímavá podívaná čeká i sportovní nadšence. Liberecké areály ve Vesci a na Ještědu ožijí závody v severské kombinaci. Ve hře jsou dva letní tituly mistrů České republiky, o které se popere kompletní domácí špička v čele s loňským vítězem Tomáše Slavíkem a jeho kolegou Miroslavem Dvořákem. Na start se postaví i sdruženáři z Polska. O závodech jsme psali zde.

Ve sportovním areálu Na Rozcestí ve Vratislavicích nad Nisou se v sobotu koná turnaj v malém hokejbale. Tento v Liberci stále ne moc rozšířený sport si mohou diváci prohlédnout od deseti hodin, kdy se začne ve skupinách. Další informace najdete tady.

Další přípravný turnaj čeká o víkendu na volejbalovou Duklu. V domácí hale přivítá několik kvalitních soupeřů. Vstup pro diváky je zdarma.

Program
Pátek 27.9.:
11:00 Dukla - Příbram; 13:00 Č. Budějovice - Amstetten; 15:00 Dukla - Spergau; 17:00 Příbram - Amstetten; 19:00 Č. Budějovice - Spergau

Sobota 28.9.: 11:00 Spergau - Amstetten; 13:00 Č. Budějovice - Příbram; 15:00 Dukla - Amstetten; 17:00 Příbram - Spergau; 19:00 Dukla - Č. Budějovice

V sobotu se už po dvaatřicáté utkají O pohár města Liberec psovodi na cvičáku v libereckých Pavlovicích. Soutěž začíná v devět hodin ráno.

Už v pátek je na programu benefiční koncert Big'O'Bandu na náměstí Dr. Eduarda Beneše. V průběhu koncertu bude probíhat benefiční sbírka na obec Předlánce, kterou už několikrát zasáhla povodňová vlna. Akce začíná v 18:30 před radnicí.

Máte další zajímavé tipy na akce? Napište nám je do komentářů.

Štítky Liberec, akce, Drbna.cz, České Budějovice, Amstetten, Příbram, Oktoberfest, volejbal, Tomáš Slavík, Česko, Miroslav Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbal nebo pivní slavnosti? O víkendu si přijde na své každý  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.