Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Radnice opět plní přání. Pověsit ho můžete na vánoční strom

Čím by vás vedení radnice potěšilo? Svá vánoční přání můžou už nyní psát děti i dospělí na přáníčka stromu splněných přání, který podobně jako v minulých letech stojí na nádvoří historické radnice. Vzkazy můžete na strom věšet až do 20. prosince.

 

Ze všech lístků, jimiž bude stromek ozdoben, vylosuje vedení radnice několik desítek šťastlivců, kterým město jejich přání na začátku nového roku splní.

Nádvoří je volně přístupné v úředních hodinách magistrátu, tedy v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 16.00 hodin, a  pátek od 8.00 do 14.00 hodin. K tomu bude navíc otevřené až do Štědrého dne také o víkendech, v sobotu od 8.00 do 14.00 hodin a v neděli od 12.00 do 19.00 hodin.

Vloni se na stromek vešlo více než 320 přání. Z nich bylo třicet městem splněno. Děti si nejčastěji přály hračky, ty větší mobilní telefon nebo počítač. O hodně věcí si Ježíškovi psali také dospělí, například senioři o nové naslouchátko. Na stromku vloni visela i přání nemateriálního charakteru, například některé děti si přály úplnou rodinu, dospělí si přáli najít práci.

Napsala redakce

Štítky radnice, Štědrý den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radnice opět plní přání. Pověsit ho můžete na vánoční strom  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.