Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Regionální výrobci mohou žádat kraj o dotace

Výrobci regionálních produktů mají opět šanci žádat od Libereckého kraje dotace na podporu svých produktů. Kraj tak chce podpořit další činnost držitelů ocenění „Výrobek roku“ a „Regionální potravina Libereckého kraje“ a „Nositel tradice lidových řemesel“ .

Liberecký kraj vyhlásil pro regionální výrobce výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu z Dotačního fondu LK. Své žádosti mohou držitelé značky místní produkce, držitelé ocenění „Výrobek roku“ a „Regionální potravina Libereckého kraje“ a „Nositel tradice lidových řemesel“ předkládat v termínu od 1. prosince 2014 do 15. ledna 2015 do 14.00 hodin.

Liberecký kraj alokoval pro podprogram 2.5 – podpora regionálních výrobků, výrobců a tradičních řemesel částku ve výši 1.423.000,- Kč.  Letošní novinkou je například možnost  pořízení strojů, nástrojů a vybavení nebo jejich oprava, což vyplynulo ze zkušeností z předchozí výzvy. Věříme, že tímto podprogramem alespoň částečně usnadníme drobným živnostníkům jejich práci v našem regionu, “ uvedla Ivana Hujerová, radní Libereckého kraje pro resort regionálního rozvoje, evropské projekty a rozvoj venkova.

Veškeré informace pro žadatele jsou uveřejněny na http://regionalni-rozvoj.kraj-lbc.cz/dotace/podprogram-25-podpora-regionalnich-vyrobku-vyrobcu-a-tradicnich-remesel

Štítky Liberecký kraj, řemeslo, dotace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Regionální výrobci mohou žádat kraj o dotace  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.