Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Co nás čeká? Diskutovalo se také o budoucnosti Ještědu

Liberečáci se mohli poprvé ve čtvrtek seznámit s pracovní verzí aktualizované strategie rozvoje města Liberec 2014 – 2020. Na veřejné besedě v Radničním sklípku se k návrhům mohl každý vyjádřit. Další veřejná beseda je připravena na příští středu v jídelně Základní školy Dobiášova.

Veřejnost se na čtvrteční besedě zajímala o mnoho témat. Lidé se ptali například na to, zda nová strategie rozvoje bude řešit budoucnost Ještědu nebo rozvoj bydlení.

„Občané byli seznámeni s pracovním materiálem, následně mohli jednotlivé cíle a opatření připomínkovat a také navrhovat další vlastní aktivity, které by se podle nich měly realizovat. Na závěr besedy hodnotili cíle strategického plánu z hlediska svých priorit,“ popsala manažerka oddělení rozvojové koncepce Magistrátu města Liberec Pavlína Prášilová.

Kdo čtvrteční besedu nestihl, má další šanci v příštím týdnu, konkrétně ve středu 20. listopadu od 17:00 do 19:00 hodin ve školní jídelně ZŠ Dobiášova v Rochlici. „Dvěma termíny veřejných besedna dvou různých místech jsme chtěli vyhovět co nejvíce zájemcům z řad veřejnosti,“ vysvětlila Pavlína Prášilová.

Štítky Ještěd, Liberec, Liberec VI-Rochlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Co nás čeká? Diskutovalo se také o budoucnosti Ještědu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.