Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Singltrek u koupaliště zaznamenal za rok 75 tisíc průjezdů

Od listopadu 2013 do října loňského roku projelo trasou Nástupní na Singltreku na 75 tisíc cyklistů. Tohle číslo ukázalo nenápadné měřící zařízení umístěné nedaleko novoměstského koupaliště. Zařízení je obousměrné, takže mohlo započítávat některé cyklisty dvakrát, přesto jde o úctyhodné číslo.

Celý monitoring návštěvnosti si můžete prohlédnout zde, z celého materiálu vyplývá, že nejvíc cyklistů jezdí na Singltrek v létě a o víkendech. „Největší frekventovanost vykazovala monitorovaná část singltrekové trati v období letních prázdnin 2014. Během července a srpna využilo trasu „Nástupní“ téměř 30 tisíc lidí, což je více než 39 % z celkového počtu návštěvníků za měřený rok. Hlavní část návštěvnosti trati v rámci sezóny byla zaznamenáno a od dubna do konce října, kdy navštíví singltrek cca 90 % lidí z celoročního objemu návštěvníků,“ píší autoři ve zprávě.

Pokud se podíváme na jednotlivé dny, jasně vedou víkendy, kdy na Singltrek jezdí čtyřnásobek lidí než ve všední den. Zajímavostí jsou i noční průjezdy. Za tmy se ve sledovaném období vydalo na stezku 273 cyklistů.

Autoři

Štítky cyklista, koupaliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Singltrek u koupaliště zaznamenal za rok 75 tisíc průjezdů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.