Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIP bazárek opět zamíří do Liberce

Už v sobotu 9. listopadu se bude konat od 09.30 hodin do 15.30 hodin v prostorách multifunkčního libereckého obchodního domu Brouk a Babka, Pražská ul. 15 v Liberci unikátní charitativní projekt. Jedním u jeho hlavních cílů je představit veřejnosti Sdružení občanů při výchovném a vzdělávacím zařízení Alvalída.

Celá akce je koncipována jako jeden veliký bazar, který zastřešuje známá česká zpěvačka populární hudby a maminka tří dětí paní Bára Basiková. Na bazaru bude denní stacionář Alvalída za podpory Báry Basikové prezentovat své úžasné výrobky, které jsou vyráběny žáky denního stacionáře a základní školy Alvalída.

Na základě minulé zkušenosti z měsíce dubna víme, že veřejnost aktivity podobného charakteru vítá a že nabízené produkty vyrobené v denním stacionáři se stávají žádaným zbožím za pár korun. Prodejní prostory se nacházejí v přízemí budovy, aby byly z ulice Pražská lehce přístupné také invalidním občanům. Zároveň bude na místě tým lidí, kteří jsou připraveni nabídnout veškerou pomoc.

Společnost McDonald se postará o zábavu pro nejmenší návštěvníky. 

Studentky Střední Průmyslové Školy Textilní budou předvádět oblečení a módní doplňky svých studentských kolekcí a studentka SPŠT Lucie Purchartová předvede svou autorskou kolekci nazvanou Black and White.

Společnost ŠENÝR Bijoux z Jablonce nad Nisou, exkluzivní výrobce korunek pro Miss České republiky, nabídne mimo jiné své unikátní vzorky ručně vyrobené štrasové bižuterie.

Společnost E-ASIA přinese mezi návštěvníky kouzlo známých asijských kuchyní jako je japonská, korejská, vietnamská, thajská a indická. Seznámí s kvalitními asijskými ingrediencemi a dalším rozmanitým zbožím.

Ochutnávka drinků a koktejlů s příchutí Karibiku nabízí tým z nejznámějšího libereckého koktejlového baruMamitas bar.

V duchu „návratu frýdlantského piva“ pod značkou ALBRECHT se nám se svým zlatavým mokem představí ZÁMECKÝ PIVOVAR FRÝDLANT. 

Terapeutické a léčebné studio Marka CerulyNOVÝ ÚSVITnás mj., zasvětí tajemstvím speciálních tělových svícnů a různých meditačních druhů masáží apod.

Tým společnosti Yves Rocher bude propagovat přírodní kosmetiku, seznámí návštěvnice s nezbytnostmi podzimní a zimní kosmetiky a nabídne zdarma profesionální líčení.

Autorizovaný tým ze salonu REDKEN nabídne vlasové poradenství a postará o profesionální účesy manekýnek SPŠT, týmu a návštěvníků akce.  

Zástupce společnosti  TUMAGpředstaví unikátní české magnetické zdravotnické pomůcky. Jsou vhodné pro rehabilitaci kloubů celého těla. Tyto podušky jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví a vyráběny pod ochrannou známkou Ing. Tuvory z Liberce.

Tisková zpráva

Štítky Liberec, Brouk a Babka, Bára Basiková, Střední průmyslová škola Třebíč, Střední průmyslová škola textilní, Yves Rocher, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Zámecký pivovar Frýdlant, Miss České republiky, Karibik

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIP bazárek opět zamíří do Liberce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.