Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zastavté, zastavté, já tam nechala dítě!

Zapomenout dítě na zastávce? Slušná noční můra každého zodpovědného a velmi pravděpodobně i každého nezodpovědného rodiče, ale rozhodně nehodláme nikoho odsuzovat. Jenže vzpomenout si po osmi zastávkách? Stalo se v Liberci.


Pojďme po pořádku. Drbně se se svým zážitkem svěřil jeden z řidičů dopravního podniku. Při jízdě dvacítkou z Pilínkova se k němu přiřítila jedna z cestujících. "Zastavté, zastavté," křičela na celý autobus. "Co se stalo?" "Já tam nechala dítě!" překvapila přítomné. Když se řidič zeptal, na které že zastávce, dostal nečekanou odpověď. "V Doubí u pošty? Vždyť jsme na Košický, to je osm zastávek!" nechápal řidič. "To dojdu," odzbrojila všechny v autobuse žena už podruhé.

Jak tohle drama dopadlo, nevíme. Nejspíš dobře. Co prožil synek, když jeho mamka v klidu sedla do autobusu a vrátila se za půl hodiny, se nedozvíme. Snad se tomu jednou zasmějou, ne?

Autoři

Štítky Liberec, Pilínkov, Doubí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zastavté, zastavté, já tam nechala dítě!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.