Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Divizna slaví. Dostala se mezi deset středisek u nás s prestižním certifikátem

Městskému středisku ekologické výchovy při Zoologické zahradě Liberec Divizna se podařilo získat Certifikát poskytovatelů environmentální výchovy. Ten přitom u nás vlastní jen deset středisek. Pro Diviznu je to ocenění práce a důkaz, že svou práci dělá dobře.

Členové Certifikační rady systému Certifikace poskytovatelů EV na svém lednovém zasedání schválili všechny auditorské výroky a potvrdili, že Městské středisko ekologické výchovy při Zoo Liberec – SEV DIVIZNA je certifikovaným poskytovatelem služeb v oblasti environmentální výchovy.

„Pro Diviznu i celou libereckou zoo je to obrovský úspěch, protože v České republice se podařilo certifikát získat zatím pouze deseti střediskům,“ řekla mluvčí ZOO Barbara Tesařová.

Divizna na získání certifikátu pracovala celý loňský rok. „Podařilo se nám uspět ve všech čtyřech oblastech: řízení organizace, programoví pracovníci, environmentální programy a ekologizace provozu,“ upřesnil Aleš Kočí, vedoucí střediska.

Podle něj si díky tomu v Divizně ujasnili řadu věcí. „Oživili jsme si odbornou diskusi uvnitř mezi kolegy a nastartovali některé procesy, které je dobré v organizaci mít, abychom po mnoha letech působení nepropadali stereotypům a neusnuli na vlně úspěchů,“ dodal.

Autoři | Foto Divizna Liberec

Štítky Divizna Liberec, ZOO Liberec, Liberec, Zoologická zahrada Liberec, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divizna slaví. Dostala se mezi deset středisek u nás s prestižním certifikátem  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.