Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Najdou Bílí Tygři svého maskota na Educa Myjob 2018?

PR článek

Pozor hlášení! Hledá se nový maskot Bílých Tygrů Liberec! Rozhodne se o tom na veletrhu EDUCA MYJOB LIBEREC 2018 v liberecké Home Credit Areně.

Stačí natočit a zasdílet video, ty nejlepší dva pak pozveme na finále, a to v pátek 12. října v rámci veletrhu Educa. Můžete se zúčastnit konkurzu nebo se jen přijít podívat a pomoct nám vybrat vítěze. Vstup na Educu je zdarma.

Maskotem na jedno utkání

Hledáme toho správného Tygra, který roztleská (a možná i roztančí) celou Home Credit Arenu během jednoho hokejového utkání. Odměna bude 2 000 korun a také nehynoucí obdiv fanoušků i hráčů.

Jak na to?

Potřebujeme důkaz, takže stačí natočit video, kde dokážete, že zvládnete rozhýbat davy, fantazii meze neklademe, délka videa ale musí být do 1 minuty. Video pak nasdílejte na Instagram pod hashatgem #EDUCA 2018, a to do 9. října. 2 nejlepší videa vybereme a jejich aktéry pozveme na finále, které bude v pátek 12. října na veletrhu EDUCA MYJOB LIBEREC 2018. Tam společně rozhodneme o vítězovi této brigády snů.

A co ještě

Jestli se vám nechce soutěžit, nevadí! Budeme rádi, když na Educu dorazíte i tak a pomůžete nám vybrat vítěze. Koneckonců vstup je zdarma a na Educe vás toho čeká ještě spoustu. Například Testovací centrum od VysokeŠkoly.cz, které vám prozradí, jaký jste studijní typ, těšit se může i a na herečku a zpěvačku Marianu Prachařovou nebo navštivte prezentace až 70 škola a 60 firem nejen z Liberce. Educa se koná se od 11. do 13. října.

Staňte se na jedno utkání maskotem Bílých Tygrů, stačí jen nahrát skvělé video, tak do toho!

Štítky educa, veletrh, bílí tygři, maskot, Liberec, Bílí Tygři Liberec, Home Credit Arena, bílý tygr, Home Credit, Mariana Prachařová, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Najdou Bílí Tygři svého maskota na Educa Myjob 2018?  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.