Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nejširší výběr školních pomůcek najdete v Globusu

PR článek

Zapomeňte na každoroční stres s nakupováním školních potřeb pro vaše děti. V libereckém Globusu nakoupíte pod jednou střechou vše, co budou vaši školáci potřebovat. Vybírat si můžete z pestré nabídky jak pro žáčky základní školy, tak i pro středoškoláky.

Využijte moderní technologie a ještě, než vyrazíte do Globusu, si v aplikaci Můj Globus sestavte seznam se vším, co vaše děti budou do školy potřebovat. Chytrý nákupní seznam lze sdílet s celou rodinou a nákup školních pomůcek můžete například spojit s týdenním rodinným nákupem. Během nakupování snadno jednotlivé položky odškrtnete a budete mít jistotu, že jste na nic důležitého nezapomněli. Navíc budete mít po celou dobu nákupu přehled o své útratě. Pro bezkontaktní nakupování můžete využít službu Scan&Go, se kterou nakupíte rovnou do tašky, aniž byste museli při placení nákup vyskládat na pokladní pás.

V nabídce najdete pomůcky i pro předškoláky. Už nyní s nimi můžete začít trénovat psaní, čtení nebo počítání díky speciálním pracovním sešitům a interaktivním knihám s mluvící tužkou, která umí dětem text předčítat. 

Pro prvňáčky jsou připraveny také školní sety, ve kterých najdou například aktovku, sáček na tělocvik, penál nebo zástěrku se stejným motivem. Díky tomu pro ně bude mnohem jednodušší zapamatovat si, které pomůcky jsou jejich.

V libereckém Globusu myslí také na zdraví školáků, proto zde najdete pestrou škálu aktovek a batohů s ergonomicky tvarovanými zády a polstrovanými popruhy. Samozřejmostí je i kvalitní obuv a zdravotně nezávadné svačinové boxy i lahve na pití

Svou školní výbavu si vyberou i středoškoláci. Kromě trendy batohů a penálů si pro ně přichystali např. oblíbené spirálové sešity s pořadačem, které mohou využít hned na několik předmětů zároveň. 

Návrat do školy ale není jen o školních potřebách. V Globusu můžete vašim dětem vybavit i pokojíček (např. praktickými úložnými boxy) nebo doplnit šatník o nové oblečení do školy, které se hodí do nadcházejícího podzimního počasí. 

Pokud plánujete přihlásit vaše dítko do výtvarného, sportovního nebo hudebního kroužku, jistě vás potěší, že v Globusu seženete spoustu výtvarných a sportovních pomůcek i některé hudební nástroje, jako např. kytaru či klávesy. 

V nabídce nesmí chybět ani elektronika, která se stává běžnou součástí života školáků. Kromě mobilních telefonů, příslušenství k počítačům a chytrých hodinek, prodávají i tablety, jež děti využijí nejen při distanční výuce. 

Celou školní nabídku si můžete prohlédnout v akčním kataloguSpoustu tipů, jak vaše děti na školu připravit nebo podle čeho vybírat školní pomůcky, najdete na blogu www.globus.cz/blog.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Váš Globus Liberec

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, pomůcky, škola, Scan&Go

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ruprecht

Rubrika Vzdělání, Společnost, a pod tím PR a sprostá reklama? Jste novináři, redaktoři? Bez pardonů, jste póvl. Odpornej.

Sobota, 21. srpna 2021, 10:45Odpovědět

Nejširší výběr školních pomůcek najdete v Globusu  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.