Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

7 důvodů, proč si nenechat ujít letošní EDUCA WEEK

PR článek

Patnáctý ročník EDUCA WEEK, největšího veletrhu zaměřeného na vzdělávání a nabídku pracovních příležitostí na severu Čech, odstartoval.

Ve dnech od 11. do 17. října 2021 probíhá týden edukativních programů rozdělených podle zaměření. EDUCA WEEK tak letos poprvé nabízí tyto jednotlivé sekce - EDUCA EXPO, EDUCA VISIT, EDUCA ONLINE a EDUCA KIDS. Pokud stále váháte, zda na EDUCA WEEK vyrazit, tak vás následující důvody určitě přesvědčí.   

Celý týden veletrhu EDUCA WEEK se odehrává poprvé v Libereckém kraji. Máte jedinečnou možnost využít EDUCA WEEK i k návštěvě zajímavých míst. Program EDUCA WEEKU si můžete přečíst.

EDUCA WEEK je pro každého bez ohledu na věk, stačí si jen vybrat tematický program plný informací, ale i netradičních aktivit. Čeká vás 7 unikátních dní, na které budete dlouho vzpomínat vy i vaše děti.  

Pokud hledáte novou práci, praxi nebo chcete jen poznat své možnosti ve vzdělávání a uplatnění na trhu, tak EDUCA EXPO je právě pro vás.  Na jednom místě získáte všechny aktuální informace z oblasti vzdělávání společně s pracovními příležitostmi zejména na severu Čech. Celkem 40 firem a 50 škol si pro vás připravilo program, který můžete navštívit od 14. do 16. října 2021 v Home Credit Areně.

Na EDUCA EXPO bezpečně. Pro všechny návštěvníky veletrhu bude k dispozici samotestování ZDARMA. Samotestovací centrum najdete vedle Rotundy. Otevřeno bude v době konání EDUCA EXPO od 14. do 16. října 2021. 

Jsou vaše děti zvídavé, rády tvoří nebo hrají hry, tak navštivte EDUCA KIDS. Připraveny jsou zábavně vzdělávací aktivity, komentované prohlídky, workshopy i jazykové a pohybové hrátky. Den plný zážitků můžete doplnit návštěvou zajímavých míst v Liberci. Kompletní program EDUCA KIDS najdete zde.

Chcete mít veškeré aktuální informace týkající se studia, přijímacích zkoušek, ale i pracovních příležitostí dostupné na jednom místě, pak využijte EDUCA ONLINE, kterou máte k dispozici nejen po dobu trvání veletrhu, ale až do 1.března 2022.

EDUCA EXPO, které se koná v Home Credit Areně je již tradičně pro návštěvníky zdarma. 

To vše pro vás máme nachystáno, tak byste na akci EDUCA WEEK neměli chybět.

Více na www.educaliberec.cz.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky educa week, veletrh, práce, studenti, liberec, educa, Světová výstava, Česko, Liberecký kraj, Home Credit Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

7 důvodů, proč si nenechat ujít letošní EDUCA WEEK  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.