Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vzdělání zábavou, to je Educa Kids v Liberci

PR článek

Doražte v průběhu 10. až 16. října a užijte si některý ze 110 programů EDUCA KIDS. Kategorie EDUCA KIDS, která je součástí EDUCA WEEKU, má za cíl zaujmout nejmladší návštěvníky veletrhu a vzbudit u nich zábavnou formou zájem o vzdělávání již v předškolním věku.

Po dobu celého týdne je pro děti, rodiny a kolektivy mateřských i základních škol připraven zábavně-vzdělávací program, do kterého se zapojilo mnoho významných organizací. V Liberci se zapojily např. Krajská vědecká knihovna v Liberci, Zoo Liberec, TUL, Technopark, iQLANDIA a mnoho dalších.

Zábavné edukativní odpoledne si letos opět připravila Technická univerzita v Liberci ve středu 12.10. od 15:00 v budově G vedle Univerzitního náměstí. Katedry nabídnou řadu pokusů, her, kvízů, soutěží a také odměn. Chybět nebude podivuhodné auto, studentská formule a mnoho dalších aktivit pro celou rodinu. Akce je volně přístupná od 15:00 do 18:00.

EDUCA WEEK se v průběhu let stále rozrůstá a stejně tak v rámci kategorie EDUCA KIDS si svůj program připravila i okolní města, např. Česká Lípa, kde se rovněž zapojilo několikero organizací jako je Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě nebo Městská knihovna Česká Lípa.

Děti různého věku se budou moci se svými rodinami zúčastnit několika jedinečných edukativních aktivit, prohlídek, workshopů a mnoha dalších programů.

Většina edukativních programů je zdarma nebo za drobný příspěvek. V rámci EDUCA WEEK je možné čerpat různá zvýhodněná vstupná, která získáte při registraci na webu www.educakids.cz. Díky registraci máte navíc možnost získat hodnotné ceny, které budou po EDUCA WEEK rozdány.

Na webových stránkách také najdete kompletní program všech zapojených organizací a partnerů EDUCA KIDS.

Ohodnoť článek

Štítky educa, educa event, educa week, Liberec, vzdělání, educa kids, Technická univerzita v Liberci, rodina, Zoologická zahrada Liberec, Formule 1, Technopark, Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě, Městská knihovna Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vzdělání zábavou, to je Educa Kids v Liberci  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.