Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sklářská společnost Preciosa opět míří na Educa Week

PR článek

Sklářská společnost Preciosa, která je předním světovým výrobcem skla, hledá nové zaměstnance jak do výroby, tak na specializované pozice. Preciosa představuje spojení tradičních sklářských postupů s nejmodernějšími technologiemi. Zelenou tu mají inovace, nové postupy i nové materiály. Přijďte se přesvědčit ve dnech 13. až 15. října na EDUCA EXPO.

Preciosa po desetiletí přináší do sklářského průmyslu nové nápady. Realizuje světelné projekty a jedinečná svítidla, vyrábí unikátní strojně broušené skleněné a šperkové kameny, které lidé obdivují ve více než 140 zemích světa. Do výrobkového portfolia patří i skleněná zátka VINOLOK nebo perle, perličky a rokajl i křišťálová luxusní bižuterie. Jestliže vás sklářská společnost zaujala a chtěli byste se o ní dozvědět více, rozhodně byste měli navštívit její veletržní stánek, který vás zaujme svým designem a dozvíte se v něm o unikátní výrobní technologii a vzniku jedinečných produktů.

Preciosa jakožto jeden z nejsilnějších zaměstnavatelů v Libereckém kraji stále hledá nové kolegy, kterým i v nepříznivé době na trhu práce dokáže nabídnout stabilní zázemí a dlouhodobou spolupráci. Na technických pozicích pracují muži i ženy, zaměstnanci mohou nalézt uplatnění ve výrobě, výzkumu, zahraničním obchodu, marketingu i ve strojírenských závodech. Preciosa nabízí rozmanitou práci se skvělým zaškolením, dobrým finančním ohodnocením a zajímavými benefity.

Navštivte stánek Preciosy během EDUCA WEEKU na veletrhu EDUCA EXPO. Dozvíte se zajímavosti o výrobě i samotných výrobcích, zaměstnanci rádi odpoví na vaše dotazy a navíc si budete moci zasoutěžit a získat drobný dárek. Preciosa se na vás těší ve dnech 13. až 15. října 2022!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky educa, educa event, educa week, liberec, vzdělání, educa kids, Preciosa, Světová výstava, výroba, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sklářská společnost Preciosa opět míří na Educa Week  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.