Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Díky VOŠ zdravotnické v Liberci se její absolventi stávají zlatem na trhu práce

PR článek

Diplomovaný zdravotní laborant, Diplomovaná dětská sestra a Diplomovaná všeobecná sestra, to jsou ta odvětví, která dávají studentům Liberecké zdrávky do života jasnou zelenou.

Proč studovat na VOŠ zdravotnické?

Studium na VOŠ zdravotnické v Liberci nabízí ve všech třech studijních oborech kombinaci teoretického bloku a bloku praxe. Blokovou praxi je navíc možné absolvovat ve zvoleném zdravotnickém zařízení, a to dle bydliště nebo dle zájmu studenta. Standardem je kvalitní výuka ve velké míře podpořená odborníky z praxe, řada zážitkových forem studia, besedy, odborné exkurze, semináře, projektové dny a samozřejmě individuální přístup ke studiu.

Podstatné je samozřejmě i to, že přijímací řízení pro VOŠ platí pouze administrativní formou, tedy přijetí na školu je bez přijímaček. Pro letošní rok platí termín odevzdání přihlášek pro 1. kolo do 31. 5. 2023.

Co absolventi VOŠ zdravotnické získávají?

Po absolvování získávají studenti titul Diplomovaný specialita. Jednoznačně pak mají jistotu zaměstnání, získávají prestiž na poli zdravotnictví, mají smysluplnou práci a navíc jsou v současné době velmi dobře finančně ohodnoceni. Důležitou novinkou je stejné platové zařazení absolventů VOŠ jako u získaného titulu Bc. Co víc si přát…

Představujeme uplatnění v oboru Diplomovaný zdravotní laborant

Diplomovaný zdravotní laborant má otevřeny dveře do všech typů zdravotnických zařízeních, práci může získat v laboratořích pro veterinární medicínu, v potravinářském a vodárenském průmyslu a v laboratořích výzkumných ústavů a vysokých škol.

Představujeme uplatnění v oboru Diplomovaná dětská setra

Absolventky studijního oboru Diplomovaná dětská sestra získávají profesní kvalifikaci k poskytování přímé ošetřovatelské péče u dětí všech věkových kategorií. Absolventky jsou navíc schopny radit v prevenci onemocnění a v péči o nemocné děti a dopívající. Uplatnění je opět široké, své místo si absolventky nacházejí ve všech typech zdravotnických zařízeních, v sociálních službách nebo i v privátní ošetřovatelské péči.

Představujeme uplatnění v oboru Diplomovaná všeobecná sestra

Smysluplnou práci s širokým polem působnosti získávají také absolventi Diplomované všeobecné sestry. Náplní práce absolventa je péče o jedince ve všech věkových kategoriích ve zdravotnických zařízeních nebo i ve vlastním domácím prostředí při akutních i chronických poruchách zdraví.

Tak pojďte do toho a buďte lidmi se srdcem na dlani! Více najdete na www.libereckazdravka.cz i na sociálních sítích!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto VOŠ zdravotnická Liberec

Štítky voš, voš zdravotnická, liberec, škola, střední škola, trh práce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Díky VOŠ zdravotnické v Liberci se její absolventi stávají zlatem na trhu práce  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.