Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Začínajícím podnikatelům pomůže nový program libereckého inkubátoru

Lidé, kteří chtějí začít podnikat, ale nevědí si tak úplně rady, jak začít, se mohou obrátit na liberecký podnikatelský inkubátor Lipo.ink. Ten přichází s programem nazvaným Výkop určeným pro začínající podnikatele. Tříměsíční intenzivní kurz začne 14. září a hlásit se lze již nyní.

Program je ideální volbou pro podnikatele nebo zaměstnance, kteří se chtějí pustit do vlastního byznysu. Je určen těm, kteří mají vlastní nápad a chtějí s ním uspět. Přihlásit se ale mohou i ti, kteří nemají konkrétní nápad, ale umí nabídnout technické, obchodní nebo marketingové dovednosti, kterými přispějí do týmu.

Doporučujeme ho zejména lidem, kteří už nějaké pracovní zkušenosti mají a jsou připraveni intenzivně pracovat na svém rozvoji,“ řekl Philipp Roden, ředitel Lipo.ink.

Účastníci budou věnovat programu minimálně 12 hodin svého času týdně s workshopy a osobními konzultacemi. Pomáhat jim budou zkušení mentoři, kteří jim zodpoví klíčové otázky týkající se jejich produktu, cílového trhu, přidané hodnoty záměru a zhodnotí, zda je podnikání tou správnou cestou. „Máme tam například Romana Klementa a Davida Šmáta, zakladatele školicí firmy SalesUp, nebo Lilianu Unachukwu, spoluzakladatelku Pipette&Chart a bývalou ředitelku Nanopharmy. Učit se budou i od Petra Skrly, spoluzakladatele české asociace Business Angelů. Taky spolupracujeme s Robertem Musilem, Partnerem z VGD Legal, jedné z předních advokátních kanceláří v oblasti korporátního a transakčního práva v našem regionu,“ upřesnil Roden.

Týmy budou potřebovat svůj nápad ověřit na trhu, aby věděli, že mají reálnou šanci uspět. V závěru programu představí svůj projekt investorskému panelu, kde budou mít šanci získat počáteční investici ve výši 300 000 korun a více.

Máme čtyři investory, Michala Tesaře za Newton University Angel Fund, Jiřího Procházku, předsedu představenstva ABET Holding, Pavla Paickra jako výkonného ředitele Entry Engineering a manžele Jakimičovi, zakladatele Lasvitu,“ přiblížil Roden silnou sestavu investorů.

VÝKOP je nový inkubační program, který rozšiřuje stávající portfolio služeb Lipo.ink. Jeho cílem je poskytnout intenzivní podporu a odborné vedení týmům při rozjezdu jejich startupů. Registrace jsou dostupné na webové stránce lipo.ink/cs/vykop.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky progrsm, podnikání, start up, Lipo.ink, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začínajícím podnikatelům pomůže nový program libereckého inkubátoru  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.