Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Budoucí znalci pro oceňování majetku mohou získat vzdělání v Liberci

Nový online kurz pro budoucí znalce otevřeli v rámci Centra oceňování majetku při Ekonomické fakultě Technické univerzity v Liberci. Jde o úplnou novinku, která umožňuje studium zájemcům ze všech koutů republiky i třeba například při zaměstnání. Studium přizpůsobí svému času, mohou si jej kdykoli pustit podle potřeby.

Znalců v České republice dost ubývá, a přitom znalecká činnost, především na soudech, je klíčová a často rozhoduje o tom, jak dopadne verdikt. Což je jeden z hlavních důvodů, proč jsme se rozhodli tento kurz otevřít,“ říká děkan Ekonomické fakulty Aleš Kocourek.  

První online kurz pro oceňování majetku začne každým dnem, je v rozsahu čtyř semestrů a jeho absolvování znamená splnění odborné způsobilosti pro výkon znalecké činnosti. Teprve poté, co kurzem projdete, se můžete ucházet o znalecké kroužky a získat potřebné kulaté razítko pro výkon této činnosti. Představuje to základní krok, který musí udělat každý člověk, který se chystá být znalcem.

Do kurzu se zájemci mohou stále hlásit, protože ještě nezačal. Zbývá na to skutečně posledních pár dnů, než bude přijímací řízení,“ upozorňuje děkan Kocourek.

V plánu jsou zatím tři kurzy – oceňování obchodních závodů, oceňování nemovitých věcí a oceňování movitých věcí hmotných.

Kurz je placený a určený pro širokou veřejnost, a tak bude mimo jiné i jedním ze zdrojů příjmů fakulty.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky kurz pro znalce, Technická univerzita Liberec, Ekonomická fakulta, celoživotní vzdělávání, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budoucí znalci pro oceňování majetku mohou získat vzdělání v Liberci  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.