Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Studium VOŠ: Technická budoucnost začíná na Průmyslovce Liberec

PR článek

V dnešní rychle se měnící době jsou technické dovednosti klíčem k úspěšné kariéře. Průmyslovka Liberec, jedna z nejvýznamnějších škol v regionu, nabízí možnost stát se součástí této dynamické budoucnosti prostřednictvím studia na Vyšší odborné škole (VOŠ). Studium oboru Průmyslová elektrotechnika na této VOŠ kombinuje teorii s praxí a připraví vás na výzvy, které přináší moderní průmysl.

Technologie se vyvíjejí rychle, a s nimi i trh práce. Absolventi s technickým vzděláním dnes nejsou jen odborníci na techniku, ale také inovátory, kteří posouvají hranice toho, co je možné. Na Průmyslovce vás připraví nejen na práci s elektrotechnikou a automatizovanými systémy, ale také na to, jak řešit složité problémy a efektivně se zapojit do týmové spolupráce. Studium VOŠ na Průmyslovce vám otevře dveře k navrhování a projektování systémů budoucnosti. Tady začíná vaše cesta!

Praktická výuka s reálnými dopady

Na Průmyslovce Liberec je obsah studia VOŠ sestaven tak, aby odpovídal aktuálním potřebám a trendům v průmyslu. Učební plán se zaměřuje na praktické dovednosti, které absolventi mohou okamžitě využít v praxi. Naučíte se například navrhovat elektrické pohony, programovat logické řídicí systémy nebo diagnostikovat elektrické obvody – tedy znalosti, které jsou v současnosti na trhu práce žádané. Škola klade důraz na to, aby vzdělání odpovídalo požadavkům moderního pracovního prostředí v elektrotechnice.

Nedílnou součástí studia VOŠ je také odborná praxe, během níž si studenti ověří uplatňování teoretických znalostí v praxi. Během prvních dvou ročníků je praxe vždy dvoutýdenní a v posledním ročníku studia probíhá rovnou po celé čtyři měsíce od září do prosince.

„Obor Průmyslová elektrotechnika je ideální pro ty, kteří chtějí získat praktické dovednosti přímo využitelné v praxi. Naší prioritou je připravit studenty tak, aby odpovídali aktuálním požadavkům trhu. Kombinovaná forma studia navíc umožňuje skloubit školu s prací nebo jinými závazky,“ říká ředitel Průmyslovky Liberec Jaroslav Semerád.

Studium VOŠ trvá tři roky a na jeho konci studenti získají titul DiS. a oprávnění dle vyhlášky 50/1978 Sb. o odborné způsobilosti v elektrotechnice.

Zajímá vás, jaký krok udělat dál? Přihlášku do 3. kola přijímacího řízení je nutné podat do 18. října 2024. Více informací o požadavcích a procesu přijímacího řízení najdete na www.prumyslovkaliberec.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky voš, průmyslovka, průmyslovka liberec, studium

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Studium VOŠ: Technická budoucnost začíná na Průmyslovce Liberec  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.